Ultrasn0w fixer – singura metoda de a face unlock pe iOS 4.3.2

Azi dimineata a aparut o noua versiune a redsn0w care ne permitea sa facem untetehred jailbreak pentru terminalele noastre pe iOS 4.3.2. Din pacate Dev Team nu a actualizat si ultasn0w, programul prin care se face decodare efectiva a terminalelor pentru orice versiune a iOS. Dev Team intentioneaza sa lanseze intai o noua versiune a PwnageTool si abia apoi sa lucreze la o noua versiune a ultrasn0w pentru ca intai trebuie  solutie de a face update prin pastrarea baseband-ului si abia apoi e necesar programul care face decodarea.

Avand in vedere aceasta logica, cineva s-a gandit sa faca un patch pentru ultrasn0w care functioneaza cu iOS 4.3.2 iar in repo-ul: http://djayb6.com din Cydia gasiti acest patch. El este compatibil cu iOS 4.3.2, rezolva problema din cauza careia era afisata doar o bara de semnal si functioneaza atat cu iPhone 4 cat si cu iPhone 3GS. Instalarea ultrasn0w din Cydia va bloca posibilitatea de a folosi retele Wi-Fi cu terminalele noastre deci nu o faceti.

Stiu ca v-am spus deja de 2 ori despre acest patch insa m-am gandit ca merita un articol dedicat.

2 COMENTARII

  1. zaone acum am iOS 4.3.1 untethered jailbreak pe iPhone 3GS dupa ce fac update prin Itunes imi poti zice exact ce se pierde(app din Cydia,setari,..)?