Prima Pagina Apple iPhone 5 va arata ca iPhone 4, va fi produs in iulie...

iPhone 5 va arata ca iPhone 4, va fi produs in iulie si lansat in septembrie?

Agentie de presa Reuters a anuntat acum o ora ca anumite surse apropiate partenerilor Apple au anuntat ca productia pentru iPhone 5 va incepe in luna iulie urmand ca dispozitivul sa fie prezentat si lansat in luna septembrie. Reuters anunta ca iPhone 5 va avea acelasi design precum iPhone 4, singurele diferente fiind la nivel hardware si software unde vom avea noul chip A5 plus noutati aduse de iOS 5. Ideea privind similaritatea cu iPhone 4 nu e noua si din punctul meu de vedere e cat se poate de reala pentru ca am asistat la o situatie similara cand a fost lansat iPhone 3GS.

The new smartphone will have a faster processor but will look largely similar to the current iPhone 4, one of the people said. They declined to be identified because the plans were not yet public.

The companies would begin production either in July or August before shipping components to Hon Hai Precision Industry Co Ltd, flagship of Foxconn Technology Group, for assembly, they said.

Ieri s-a prezentat un posibil prototip al iPhone 5 care arata exact precum iPhone 4, singurele diferente constand in faptul ca avea un iOS diferit, posibil iOS 5, si capacitate de stocare de 64GB. Avand in vedere ca iPhone 5 nu va avea elemende noi de design, de ce oare ar vrea Apple sa amane lansarea? De ce sa isi strice toate planurile cu o lansare in toamna cand ar putea sa faca acest lucru direct din vara daca tot ce schimba in iPhone 5 este doar chipul A5? Toate informatiile de pana acum indica lansarea din toamna si abia la WWDC 2011 vom vedea daca Apple ne va dezamagi sau nu.

 • Share it please!

 • catalin

  Eu cred ca ne facem prea multe probleme.
  Deja zvonurile astea cu lansarea iphone 5 devin plictisitoare,oricum nu e nimic concret.

 • era parca de asteptat ca noul ip 5 sa nu aduca cine stie ce schimbare nu stiu cati dintre voi sar inghesui sa il cumpere doar ptr partea de hardware cand toti cautam ceva nou in desing si nu numai dar asa cum e in articol nu avem ce sa ne mire ex.ip3g versus ip3GS care nu au fost cu nimic modifacate in afara de hardware banuiesc ca noul ip5 va cam pune cruce jailbreak-ului si mai ales unlockul-ui sper sa ma insel .sa asteptam pana in toamna pana atunci vor aparea diverse filmulete cu noul ip5 .

 • io

  Hmm, poate si numele de iphone 4GS ar fi mai potrivit 😀

 • Florin iasi

  eu totusi cred ca nu va mai fi intreruperea (santuletul) de pe lateral stanga jos. Acolo era buba cu antena (si inca este), si ma gandesc asa: ori modifica designul in zona respectiva, ori umbla la designul interior si antena nu va mai fi reprezentata de tot frame-ul metalic

 • rrr

  cat mai tarziu, sa mi se termine abonamentul iphone de la orange sa pot sa fiu alt telefon :))

 • Tigris Regalis

  Mai e vreun dubiu că se va lansa în toamnă? Presupun că un anumit blogger va fi dezamăgit la vară … 😉

 • Da, voi fi dezamagit si da, nu voi fi singurul.