Prima Pagina aplicatii In curand vom avea posibilitatea de a alege ce link-uri sunt deschise...

In curand vom avea posibilitatea de a alege ce link-uri sunt deschise de aplicatiile din iOS

Stiti ca atunci cand accesati un link pentru YouTube, iOS deschide automat aplicati YouTube iar atunci cand accesati un link pentru AppStore iOS deschide automat aplicatia AppStore. Pentru unii e destul de enervanta aceasta optiune pentru ca ea se aplica si la alt gen de link-uri insa daca avem jailbreak avem posibilitatea “stapani” iOS-ul. Un membru al Chronic Dev Team va dezvolta un tweak care ne va permite sa alegem daca iOS va deschide link-urile prin alte aplicatii sau nu.

Tweak-ul va avea o interfata in care putem introduce site-urile pentru care nu dorim ca iOS sa deschida automat o aplicatie si, spre exemplu, s-ar putea sa avem optiunea de a deschide link-uri YouTube direct in browser sau putem accesa aplicatiile direct din Safari. Deocamdata tweak-ul e in lucru si tot ce se stie este ca va permite utilizatorilor sa aleaga intre a deschide un link intr-o aplicatie sau nu. Versiunea finala ar trebui sa fie disponibila in Cydia in curand.

 • Armin

  Referitor la Appstore, zao, am si eu o problema: in momentul in care doresc sa achizitionez ceva imi cere card-ul, am un cont facut de US, iar daca introduc datele cardului imi da eroare. Ce ar trebui sa fac in acest caz ? Pot reface contul pe AppStore de romania ?
  Mersi anticipat

 • Nu poti cumpara cu card romanesc aplicatii din AppStore SUA. Fa pe cel romanesc.

 • Fane Satar

  wow, pe android era optiunea respectiva de nu stiu cand.. e bine. se evolueaza

 • @Fane_Star de manele presupun, manele hardcore, nu am inteles rolul tau de troll, bine era disponibil acolo, pe iOS nu era, deci este o stire pentru utilizatorii de alt os, exemplu iOS asta.

  Hai sa incepem iar discutii Nvidia vs ATI, Intele vs AMD, Windows vs Mac vs LINUX, voi chiar nu va plictisiti de asta, tu ca utilizator final castigi produsul si te bucuri cum vrei de el sau nu. toate discutiile astea ios vs android sunt penibile, conteaza ce te avantajeaza pe tine ca user, nu ceea ce foloseste altul, sau sa dam un placebo toti prietenii mei au android, telefonul meu merge mai bine.

 • @Fane Satar Asta vroiam si eu sa zic de android :)) … cand sunt mai multe aplicatii compatibile cu genul ala de link iti pare lista si ti-l alegi pe cel default

 • vladcbu

  asa-i fane, ai dreptate, pe ios treburile astea ajung mai greu sau deloc :-??

 • Tigris Regalis

  LOL, seamănă cu “UAC prompt” de pe Windows, îmi amintește de:

  http://www.youtube.com/watch?v=VuqZ8AqmLPY&feature=youtube_gdata_player

  Unii parcă nu se mai satură să li se tot ceară confirmarea, poate așa simt și ei că pot face pe șefii (săracii!) și ar instala cu plăcere UAC pe iOS! 😀

 • Fane Satar

  Pentru mihai chirita (si nu e doar lenea de a folosi majuscule). Prietene, inainte sa faci afirmatii la persoana, sterge-ti fundurile de sticla si citeste mai bine ce e scris la nume. Atat am avut de zis. In rest, nu ma voi obosi sa-ti explic mai multe.

 • Pegasos

  Faza asta incetineste sistemul …sa nu ne indreptam spre obiceiuri din Windows ca pe un asa device nu ai nevoie de alegere,totul este inteligent făcut pe iOS

  In schimb exista alegere la deschiderea unui atasament din mail sau un document din Safari si ăla e lucru bun

  Mai un Antivirus si un Adaware mai lipsea