NBA Jam Lite disponibil in AppStore plus multe alte jocuri disponibile la reducere

 

NBA Jam este cel mai nou sports game din portofoliul companiei EA Games si trebuie sa recunosc, ca arata foarte bine. Jocul a fost lansat oficial acum cateva luni in AppStore, costa 3.99€ si promite sa aduca spiritul NBA in “mainile” voastre. EA Games a reusit sa introduca 30 de echipe din NBA in acest joculet, a reusit sa faca un engine grafic destul de bun si un gameplay pe masura. Pe langa jucatorii celor 30 de echipe incluse veti putea debloca, cateva legende ale basketball-ului american precum Dennis Rodman, Scotty Pippen, sau Karl Malone plus alti cativa jucatori “secreti” care pot fi deblocati doar pe iPhone/iPod Touch.

Din punct de vedere grafic totul arata foarte bine mai putin fetele jucatorilor care din punctul meu de vedere sunt foarte prost facute. La gameplay pot reprosa doar un singur lucru, faptul ca daca ajungi in preajma cosului jucatorii incep sa dea singuri cos fara ca tu sa le faci nimic. Cam atat despre NBA Jam, nu as putea sa o recomand pentru ca nu mi se pare chiar atat de grozava. Astazi EA Sports a lansat si o versiune lite a jocului pe care o puteti descarca din link-ul de mai jos.

Totodata va recomand sa cititi si lista de jocuri disponibile la reducere de la EA Games Sega si altii, veti gasi multe jocuri interesante acolo!

Pretul initial:
Nume:
NBA JAM by EA SPORTS™ LITE (World)

 

Gratuit

 





Developer: Electronic Arts N…
Categoria: Games


 

Descriere: PLAY WITH FIRE FOR FREE! Hit the court with the Lakers and Celtics and heat up in a one-quarter exhibition. Then, UPGRADE to the FULL VERSION and BOOMSHAKALAKA! Rock your iPhone or iPod touch with all the over-the-top, high-flying, 2-on-2 arcade basketba…


Dimensiunea aplicatiei este: 129.3 Mb