iPad 2 la preturi promotionale in oferta evoMAG

iPad 2 la preturi promotionale in oferta evoMAG

Astazi evoMAG a lansat o noua promotie care va expira in data de 4 mai insa de care probabil ar trebui sa profitati daca sunteti incautarea unei tablete iPad 2 sau a unor accesorii pentru tableta. Cei de la evoMAG au redus preturile pentru iPad 2 cu pana la 150 de lei in unele cazuri si cred ca in momentul de fata au cele mai mici preturi din Romania pentru iPad 2, vorbind desigur doar despre magazine online. Aici aveti tabelul cu preturi pentru iPad 2 actualizat saptamana trecuta si puteti face o comparatie intre preturile de acolo si cele disponibile incepand de astazi. Iata ce este disponibil la pret redus la evoMAG :

eMAG, celalalt mare magazin online in care iPad 2 este disponibila la preturi “omenesti”, nu a redus absolut deloc pretul tabletei de la includerea in stoc si pana in prezent. Promotia celor de la evoMAG se termina pe 4 mai, dupa cum am spus mai sus asa ca ramane la atitudinea voastra sa decideti daca pretul e indeajuns de bun pentru buzunarul vostru.

REDUCERI PENTRU JUCARII DE ZIUA COPILULUI!

16 COMENTARII

  1. Imensa diferenta de pret de la WIFI la WIFI 3g. Eu am luat fara 3g si folosesc MyWii pentru tethering. Extrem de multumit cu varianta asta, mai ales ca oricum am si telefonul cu mine tot timpul

  2. @george basarescu … versiunea 3g nu are in plus doar 3G ci si aGPS … eu din motivul asta am luat varianta 3G pt gps mai mult :)

  3. Eu mi-am luat iPad 2 16gb 3G alb din Romania la 700 de euro. Mi se pare un pret corect. Tipul de la care l-am luat l-a luat din applestore munchen (mi-a dat inclusiv si bonul) cu 600 de euro. Mi se pare OK diferența de 100 de euro pentru transport si alte chesti, deci pretul mi se pare foarte corect !
    Apropo zaone sa sti ca si eu am , backlight bleeding, dar mai putin ca tine! Tu ce ai de gand sa faci pana la urma ?
    PS: zaone ai uitat sa mentionezi de la cine e stirea :)

    • Stirea? Stiu ca mi-ai trimis-o pe mail, merci, dar am primit-o intai pe Twitter de la contul lor. Voi schimba tableta, dar mai incolo cand se aseaza treburile cu stocurile si rezolva baietii problema.

  4. Eu mi-am luat de la evomag versiunea de 16G 3G….sunt f multumit de tableta…iar serviciile au fost ireprosabile. Cumpar de ani buni de la ei.

  5. Zaone am si eu o intrebare. Mi’am comandat din state ipad2 si trebuie sa ajunga curand.. Speram sa apara jailbreak’u pana acuma, avand in vedere ca nu a aparut pot sa folosesc cartela vodafone pe el?? E wifi+ 3g
    Thanks :)

  6. Vreau sa va spun de ce la noi sunt si acum aceste prețuri când in Austria la MEDIA MARKT un lanț de magazine electrice prețul este de 699 €uro pentru versiunea IPad 2 3G 32GB WIFI.

COMENTEAZA!