Prima Pagina Apple iPad 2 resigilate disponibile la preturi avantajoase

iPad 2 resigilate disponibile la preturi avantajoase

Sa spunem ca sunteti in cautarea unei tablete iPad 2 insa nu aveti suficienti bani pentru a cumpara una noua din magazin. Sa spunem ca nu aveti incredere in vanzatorii de pe okazii.ro insa totusi vreti o tableta iPad 2. eMAG a pus deja in vanzare tablete iPad 2 resigilate, adica produse trimise clientilor care au fost returnate companiei in termen de maxim 10 zile de la achizitie. Preturile sunt sustantial reduse si mai jos aveti listate modelele tabletei iPad 2 care sunt disponibile in sectiunea resigilate a eMAG.

Iata ce tablete iPad 2 resigilate puteti cumpara de la eMAG :

Cam atat are eMAG in sectiunea resigilate pentru iPad 2 iar majoritatea produselor au doar ambalajul deschis. Din cate am observat eMAG nu face diferenta de pret intre produsele care au doar ambalajul deschis si cele care au zgarieturi pe spate deci aveti grija. Preturile sunt cu aproape 10% mai mici in unele cazuri deci poate pentru unii merita achizitia. Nu uitati ca evoMAG are o promotie zilele acestea cu reduceri bune la tablete noi.

 • johny

  Eu am ipad 2 wifi 16 giga sigilat cu smartcover inclus, la 2400 lei
  Garantie 1an

 • Pe okazii sunt mai ieftine;)

 • Sorin

  Asa este, am luat ipad 2 16gb WIFI la 2000 lei alba, sigilata. (avea si negre)

 • goaji

  Tocmai mi-am comandat unul din state. 1500 am platit, iar de dus mi-l duce un prieten. De-abia astept, pe 19 mai trebuie sa ajunga 🙂

 • Ionut

  si eu am cumparat cateva produse resigilate si nu am avut nicio problema cu ele.