Unlock pentru iPhone 4 cu Turbo Sim de 6$

Nu aveti sute de euro pentru a face decodare permanenta si nici zeci de lei pentru o cartela Gevey/Rebel SIM? Atunci poate va intereseaza un nou model de cartela numita Turbo SIM care costa doar 6$ cu transport inclus din SUA. Cartelele sunt mai mult ca sigur de calitate indoielnica, nu decodeaza baseband-ul 04.10.01 din iOS 4.3 ci numai baseband-urile de pana la iOS 4.2.1. Cartelele sunt copiate cel mai probabil dupa Gevey 3G SIM insa la pretul acesta va dati si singuri seama ca nu trebuie sa va asteptati la prea multe. Pe cartele este trecuta sigla Gevey insa in realitate e un alt gen de cartele.

Partea interesanta este ca aceste cartele costau 24$ pana astazi insa vanzatorul pare a fi facut un fel de promotie probabil pentru a vinde mai multe cartele. Tineti minte ca aceste cartele NU decodeaza iPhone 4 cu baseband 04.10.01 deci nu cumparati asa ceva pentru ca nu aveti ce face cu ea. Cartelele pot fi cumparate de aici.

46 COMENTARII

  1. deci eu am luat gevey din ploiesti cu 130lei…e super ok pretul si este originala merge pe orice sim….si nou noutz…salut

  2. dealextreme este de incredere ca si site, livreaza si daca ai comanda de 10 lei, asteptati coletul la posta si spuneti ca este un cadou ca sa nu platiti vama.

    @zaone pentru 3gs exista astfel de cartele care sa faca unlock pentru bb 05.15.04?

  3. @zaone – scuze de off.

    Am o varianta sa cumpar maine un iphone 4 codat. Are 4.3.1 , mai merge sa salvez shsh? Actualele GEVEY SIM de pe okazii stii cumva daca decodeaza si 4.3.2? Multumesc.

  4. @zaone – dar merge sa fac update la 4.3.2 fara update de baseband si sa salvez shsh pentru 4.3.2 ? Incerc sa vad ce pot face. Merci de raspunsuri, de cand am ramas fara iPhone am cam pierdut notiunea.

  5. Asa le trebuie celor de la gevey si rebel sim, probabil ca cele ieftine consuma mai mult, dar pentru banii astia chiar merita. este copiata dupa gevey, softul din microcontroler este identic, calitatea sim tray-ului este de rahat, dar functioneaza. Eu am dat mai mult de 6 dolari, dar nu-mi pare rau, din ianuarie tineam telefonul in cutie, cu ochii pe twitter, poate poate iese softul…DEV TEAM = GAME OVER

  6. Eu acum mi-m comandat si vreau sa zic ca mi-au fost retrasi de pe card undeva la 16 lei. din pacate nu am paypal si m-am riscat cu cardul. Acum astept sa vad cand si ce imi vine. Cika undeva in jur de 15 zile dureaza shippingul.

  7. Mi-a venit simul si vreau sa va spun ca nu functioneaza. Poate nu il folosesc cum trebuie dar am incercat pana acum de 20 de ori. 🙁

  8. Deci m-a costat undeva la 18 lei cred si nu am platit nici o taxa la posta vamala. am baseband 2.10 deci ar trebui sa mearga. am jailbreak facut cu tot felul de kestii instalate poate o fi si de la asta o sa incerc sa imi refac jailbreeak fara sa mai instalez altceva sa vad daca vrea asa nu stiu.

  9. Mda deci am fost la un servise si se pare ca al meu nu a fost bun.. poate ca am avut ghinion, insa mi-au aratat o alternativa mai noua de gevey, se keama gevey pro are cipul mai mic si nu tre sa mai tai din microsim ca sa incapa si merge f f f bine. Pentru prima data mi am vazut si eu sigla de vodafone pe iphoneul meu. loool. Imi cerau 150 de lei. o sa incerc ceva mai ieftin daca nu il kumpar pe ala si cu asta basta.