Exclusiv: Orange dubleaza traficul disponibil in abonamentele de internet

Cativa utilizatori mi-au raportat faptul ca numarul de MB disponibil in abonamentul lor s-a dublat astazi, lucru remarcat si de mine pe doua abonamente Orange diferite. Practic am dublul traficului disponibil ieri si deocamdata nu stiu care e cauza acestei generozitati. Nu stiu daca e o greseala a celor de la Orange sau un cadou, cert este ca nu sunt singurul caruia i-a fost dublat traficul fara insa a primi vreo notificare in acest sens de la Orange. Daca e o greseala de la Orange atunci presupun ca exista posibilitatea ca traficul inclus suplimentar sa se taxeze asa ca aveti grija.

Cati dintre voi au sesizat acelasi lucru in propriul abonament? Va rog sa lasati un comentariu si sa spuneti daca ceea ce am relatat eu mai sus vi se aplica sau nu.

UPDATE: Se pare ca foarte multa lume s-a trezit cu trafic dublu in abonament. Nu uitati ca ati aflat in exclusivitate de le iDevice.ro informatia. Nu doar traficul a fost marit ci si numarul de MMS-uri insa schimbarea nu a fost implementata pentru toate abonamentele.

UPDATE 2: Din ultimele informatii furnizate de utilizatori si din ce am reusit eu sa aflu, e vorba despre o eroare a bazei de date a Orange Romania. De maine ar trebui sa revina totul la normal asa ca aveti grija mare sa NU consumati nici un MB din traficul/MMS-urile suplimentare aparute astazi!

Thanks to Tudor si Mihai.