Dublarea traficului si MMS-urilor de la Orange – doar o eroare de sistem

Probabil ca pe unii dintre voi v-am bucurat aseara spunandu-va ca Orange a dublat traficul de internet si MMS-urile disponibile in abonamentele voastre. Poate unii v-ati gandit ca Orange a devenit dintr-odata generoasa insa in realitate totul a fost doar o mica problema a serverelor companiei. Astazi totul a revenit la normal, traficul si MMS-urile tuturor au fost injumatatite si rezultatele se vor regasi in informatiile oferite de Cronos. Daca nu va apare inca atunci aveti rabdare, veti pierde jumatate din traficul/MMS-urile disponibile, asta daca vi s-au dublat intre timp.

Era de asteptat sa fie asa, acum problema e alta, ce se intampla cu cei care au consumat din traficul oferit cadou de catre Orange? Sincer sa fiu nu stiu, astazi e zi libera la Orange Romania, putini au ramas la lucru deci totul se va lamuri in zilele urmatoare. E bine ca am aflat acum si ca la Orange s-a rezolvat problema inainte de a se consuma niste trafic, care defapt nu era gratuit.

15 COMENTARII

  1. Sa afle ca a fost o eroare si mai ales ca nu te-ai deranjat sa afli dintr-o sursa oficiala daca stirea e pe bune sau e doar o greseala?

  2. Poate vreti sa va spun acum si numele persoanelor cu care am vorbit. Ce am spus eu aseara? Am spus ca torul s-a dublat, lucru perfect adevarat, am spus ca s-ar putea sa fie o greseala, lucru dovedit in final, nu am spus niciodata ca ar fi vorba despre o oferta Orange. E mai usor sa vorbesti aiurea decat sa te obosesti sa intelegi, nu?
    Stirea a foat si este adevarata dar tie iti place sa faci trollereala ieftina vad.

  3. Unii nu inteleg si au chef de trolling, nimic mai mult. Aseara lumea a aflat, astazi totul s-a desumflat. Unii asteapta sa vina careva de la Orange sa le spuna ca a fost teapa probabil, asta nu se va intampla.

  4. Salut Zaone. Am o intrebare, nu e la subiectul discutiilor de aici dar sper sa ma ajuti. Eu am comandat un iPad 2 de la Apple si am ales ca adresa de livrare, adresa unchiului meu din Germania. La statusul livrarii imi apare ca data estimativa de trimitere 6 mai si data estimativa de primire a coletului 17 mai parca. Stiu ca si la tine a fost ceva asemanator la iPhone 4. Imi poti spune te rog frumos daca la tine a fost trimis coletul inaintea datei estimative de trimitere si daca a facut 10-11 zile pana a ajuns un Italia la amicul tau? Cam aceleasi intrebari si pt comanda ta de iPad 2. 🙂 Merci.

  5. Pentru cei care se plang a poate au depasit traficul…serviciul de verificare credit are caracter informativ la toti operatorii.
    Daca nu ai sunat sa ceri marirea traficului sau nu ai primit MACAR un SMS de la Orange care sa iti spuna ca traficul tau a fost marit in cadrul ab. sau orice alta oferta…ai fi putut macar sa suni la ei sa ii intrebi inainte sa te apuci sa consumi tot traficul