Concept: Sophie – carcasa Polaroid pentru iPhone printeaza poze dupa ce le faci

Sunt sigur ca ati vazut cu totii celebrele camere Polaroid prin filmele americane unde pozele facute erau imediat printate de aparat. Acelasi principiu incearca sa il aduca si acest concept care ne prezinta o carcasa pentru iPhone dotata cu sistemul de printare de tip Polaroid. Practic vorbim despre o carcasa pentru iPhone care se conecteaza la libraria foto a aparatului si poate printa pozele imediat ce sunt facute. Vorbim din pacate doar despre un concept si nu despre un produs real, dar oare cati nu si-ar cumpara asa ceva pentru propriul iPhone?

Conceptul a fost facut de Yanko Design si din punctul meu de vedere are toate sansele sa fie un real succes indiferent pentru ce model de telefon ar fi facut. Este drept ca unele telefoane nu sunt capabile sa faca poze prea grozave insa noile smartphone-uri vin echipate cu senzori de imagine din ce in ce mai buni deci un asemenea accesoriu isi va dovedi cu siguranta utilitatea. Ce parere aveti, are sanse de reusita accesoriul? Mai important decat atat, l-ati achizitiona?

4 COMENTARII

  1. nu cred ca ar avea succes. in primul rand e prea gros si motivul ptr care camerele polaroid au fost inventate este ptr ca la acea vreme camerele nu aveau ecran digital pe care sa vezi poza imediat. In zilelea astea pozele nu se mai printeaza asa mult. sunt o gramada de optiuni (Ipad, Phone, Ipod, digital frames, tv, gps..etc) pe care poti sa vezi pozele instantaneu si nu necesite nimic decat baterie la acel dispozitiv (ma refer in loc de ink la imprimanta si hartie). Deci nu cred ca ar avea succes