Salveaza SHSH pentru iOS 4.3.2!

Luni am aflat ca iOS 4.3.3 va fi disponibil in maxim 2 saptamani si va aduce cateva noutati insa principalul motiv pentru lansarea sa are legatura cu sistemul de logare a locatiilor din iOS. Chiar daca s-a spus ca lansarea va avea loc in maxim 2 saptamani, Apple l-ar putea lansa chiar asta, maine sau poimaine pentru ca nu ave nici un fel de siguranta cu privire la ace termen. In aceasta idee va recomand sa salvati SHSH pentr iOS 4.3.2 acum cat mai aveti ocazia deoarece s-ar putea dovedi a fi extrem de util.

In iOS 4.3.2 Apple nu a blocat untethered jailbreak exploit-ul lui i0n1c insa e foarte probabil ca in iOS 4.3.3 sa o faca deoarece va bloca sistemul de logare a locatiilor, multa lume va dori sa faca update si e posibil ca Apple sa blocheze jailbreak-ul. Posibilitatea de a face tethered jailbreak va fi disponibila insa daca nu doriti asa ceva atunci aveti ar fi bine sa salvati SHSH acum. Cu TinyUmbrella puteti salva extrem de simplu un SHSH prin simpla conectare a telefonului la calculator, selectarea lui din meniul din stanga a aplicatiei si apasarea butonului save SHSH.

Pentru a salva SHSH nu e necesar sa aveti jailbreak. SHSH-ul se salveaza atat in calculator cat si in Cydia iar voi veti avea posibilitatea de a face restore la iOS 4.3.2 oricand doriti voi in viitor. Puteti descarca TinyUmbrella de aici : Mac OS X, Windows.