PDANet ascunde folosirea internet tethering-ului pe iPhone

PDANet este o alternativa foarte buna pentru aplicatia MyWi si destul de multe persoane o folosesc in mod regulat pentru a partaja o conexiune de date cu un calculator. Dupa cum stiti deja in SUA AT&T a inceput sa ameninte utilizatorii cu activarea automata a optiunii de internet tethering pentru cei care partajeaza internetul “ilegal” deci PDANet e ideal pentru ei. In Romania Orange si Cosmote ofera gratuit internet tethering insa Vodafone nu oface deci PDANet ar fi o alternativa demna de luat in seama daca aveti un abonament la Vodafone Romania.

In alta ordine de idei as vrea sa va intreb daca aveti probleme cu internet tethering-ul de pe iPhone pe un PC/Laptop. La mine conexiunae se inchide dupa 2 minute de tethering pe PC/laptop, ambele cu Windows 7. Trebuie sa resetez conexiunea de cateva ori pentru a avea internet din nou insa “bucuria” nu dureaza prea mult pentru internetul se blocheaza din nou dupa cateva minute.

16 COMENTARII

  1. Am facut de foarte multe ori cu MyWi wireless si wired internet tethering catre laptop si catre alte telefoane si nu am avut nici o problema cu incheierea, pierderea conexiunii sau altceva. Totul merge ca la carte si fara sa am optiunea Modem activata, iar de cand o am activata tot nici o problema.

  2. la fel si la mine
    folosesc MyWi de ceva timp si totul merge struna ( wired si wireless )
    Inainte de MyWi foloseam Tether care imi activa Tetheringul la telefon ( in varianta asta am folosit doar wired ) si tot asa nu am avut probleme.
    Also mom nu vad nici un rost ( poate doar e lene la mijloc 😛 ) sa sun sa mi se activeze tetheru.

  3. Folosesc MyWi fara nicio problema chiar si 2-3 ore in continu pe 3GS 3.1.2. Imi place ca pe 3G pot sa vb la tel si sa folosesc laptopul in acelasi timp.

  4. Eu nu folosesc nici MyWi nici PDANet pe iPhone. Pe 3GS am Personal Hotspot prin USB sau Bluetooth si merge fara probleme sau intreruperi, ce-i drept mai lent pe bluetooth probabil din cauza limitei ratei de transfer pe care o are acest standard, iar de pe iPhone 4 folosesc tot personal hotspot mai mult prin wifi. Mentionez ca sunt client Vodafone. Ca sa am acces la setari si la optiunea Personal hotspot am luat din Cydia programul TetherMe.

  5. Nu am probleme cu tethering pe Vodafone, activat printr-un fișier de configurare pe 3GS, vechiul baseband. Folosesc funcția cel puțin săptămânal și nu mi s-a întrerupt niciodată conexiunea Bluetooth cu Mac-ul. Poate o fi o problemă de configurare Wifi?

  6. Eu am iphone 4, vodafone si folosesc personal hotspot(foarte rar). Dupa ce jailbreakuiesti tel stergi carrier.bundle si linkul echivalent(folderul 22601 la vodafone), iti pui manual setarile de net si nu mai faci update la carrier.

  7. Mie imi merge fara probleme prin personal hotspot. Mi-a picat netul acasa si fiind fan vplay am partajat netul de pe telefon si am vazut vreo 2 episoade. Deci timpul conectat a fost foarte mare. Abonament de la cosmote si windows 7.

  8. PdaNet mi se pare mult mai OK decat MyWi. Merge repejor. La mine cu MyWi crapa telefonul cateodata si intra in safe mode. Asta merge brici.

  9. Am incercat sa folosesc MyWi nu a mers , iar cu PdaNet merge foarte bine . Nu am probleme, l-am tinut chiar mai mult de o ora fara sa se deconecteze sau eu stiu altceva.

  10. am abonament vodafone. n-am incercat cu un laptop insa cu iPad-ul merge perfect tethering-ul.. am sa incerc si cu laptop w7 si-ti spun..

  11. am internet de la vodafone si am incercat foarte mult “MyWi” si nu reuseam deloc sa conectez iphone-ul la un laptop asus cu windows xp. Imediat ce am instalat “PDANet” functioneaza. Poate ca sunt multi in situatia mea. iti multumesc Zaone pentru tot ceea ce faci!

  12. Eu am observat o anomalie cu personal hotspot … Daca am introdus in ethernet un cablu de retea , imi pica netul dupa cateva minute . Daca il scot merge struna . Sper sa iti fie de folos Zaone 🙂