iPhone 4 alb lansat de Orange impreuna cu abonamentul special Pantera alba

V-am spus astazi ca Orange va lansa iPhone 4 alb diseara impreuna cu un abonament nou numit Pantera alba. Am detaliat in acel articol promotia oferita de Orange in aceasta seara dar si faptul ca acest nou abonament difera de cele vechi doar prin nume. Preturile pentru terminalul alb sunt identice precum cele pentru terminalul negru insa marea surpriza sta in optiunea de internet nelimitat oferita de abonamentul Pantera alba.

Va reamintesc faptul ca abonamentul Pantera alba incheiat la achizitia unui iPhone 4 alb in urmatoarele 12 ore aduce abonatului optiunea de internet intr-adevar nelimitat. Spun ca e intr-adevar nelimitat deoarece veti putea naviga pe internet fara a avea grija faptului ca dupa un anumit numar de GB viteza voastra va fi redusa. In premiera Orange ofera prima optiune de internet fara nici o limita de trafic la un abonament de telefonie mobila pentru iPhone.

Preturile terminalelor iPhone 4 albe din magazinul online incep de la 169€ si ajung pana la 700€ in functie de abonamentul ales. Deocamdata doar modelul de 16GB este disponibil insa in cantitati limitate asa ca grabiti-va in a face achizitia. Terminalul poate fi achizitionat numai din magazinul online deocamdata.

UPDATE: Pe site-ul Orange este afisata si o reducere suplimentara de 20% pentru abonamentul Pantera alba pana la sfarsitul anului.

Ai 20% reducere din valoarea abonamentului pana la sfarsitul anului. Pe perioada reducerii Pantera Alba 29 va costa 23,20 €.