Prima Pagina iOS 4.3 Problema butonului silent al iPhone 4 va fi rezolvata in curand

Problema butonului silent al iPhone 4 va fi rezolvata in curand

Odata cu solutia de untethered jailbreak pentru iOS 4.3.1 a aparut si problema butonului silent care functioneaza incorect pe terminalele iPhone 4. Dupa jailbreak utilizatorii au observat ca butonul silent vibreaza indiferent de cum sunt facute setarile in aplicatia Settings, lucru destul de deranjant pentru unii. Din pacate nici solutiile de jailbreak pentru iOS 4.3.2/4.3.3 nu au rezolvat aceasta problema insa i0n1c spune ca ar fi gasit o rezolvare si ca o va lansa in viitorul apropiat. Nu stiu cat va dura pana cand o va lansa insa cand apare veti afla de aici.

Eu unul m-am obisnuit cu noua problema a butonului silent si am ajuns sa ignor total modul in care functioneaza.

 • Bogdan Ungureanu

  Eu nu am aceasta problema, si am iphone4, os 4.3.2 si JB

 • JB realizat cu redsn0w, PwnageTools, sau sn0wbreeze? ai mobilesubstrate instalat cumva sau alte extensii?

 • Claudiu Adrian

  Aceasta problema nu este doar la Iphone 4 ci si la 3GS, ciudat e ca dupa update din itunes la 4.3.3 si JB cu ipsw de 4.3.2 butonul silent merge ok, voi vedea dupa ce voi face JB cu ipsw 4.3.3

 • Sorin

  De cand am pus 4.3.2 cu pastrare de baseband 03.10.01 si gesturile activate pe i4 a aparut si la mine aceasta problema, adica asa cred, cand dau silent uneori vibreaza alteori nu si invers, o sa incerc un restore fara custom si fara gesturi care eu le vad fara folos la i4 deoarece are display prea mic pentr 4-5 degete:)

 • Dan B.

  Sa vedeti balarii pe iPhone 5 daca astia au belele cu iPhone 4 :))