Prima Pagina iDevice.ro iDevice.ro: InvisibleSHIELD pentru iPad 2 3G – prima impresie

iDevice.ro: InvisibleSHIELD pentru iPad 2 3G – prima impresie

Prin amabilitatea celor de la Zagg am intrat in posesia noului kit InvisibleSHIELD special facut pentru tableta iPad 2. Mi-a fost livrat kitul pentru tableta iPad 2 3G iar in imaginile din articol aveti prezentate toate componentele pachetului. Am primit foliile pentru fata/spate plus 2 pachetele mici in care se afla cate un pulverizator cu solutie speciala pentru lipit folia plus o carpa pentru sters ecranul si o bucata de cauciuc pentru scos bulele de sub folie dupa aplicare.

Din ce mi-am dat eu seama exista o mica/mare problema cu folia pentru spatele tabletei iPad 2. Nu am montat folia deci nu sunt sigur dar din cate mi-am dat seama folia ar acoperi partea tabletei unde se ataseaza folia SmartCover. Nu cred ca afecteaza in vreun fel functionalitatea SmartCover montarea unei folii InvisibleSHIELD insa voi afla sigur dupa ce voi monta folia. Daca  exista prnitre voi persoane care au pus folii InvisibleSHIELD pe iPad 2, ii rog sa lase un comentariu legat de problema cu SmartCover.

Folii InvisibleSHIELD pentru iPad 2 puteti cumpara fie de pe zagg.com care este unicul producator, fie de pe iShield.ro care este reseller autorizat pentru Romania.

 • lupulup

  Ce legatura sa aibe invisible shield cu smartcoverul?
  folia nu influenteaza in absolut niciun mod smartcoverul sau functionalitatea sa.

 • lupulup

  Abia astept sa o instalezi, poate faci si un film de la instalare.
  😉

 • claudiu91

  o mare prostie… sigur va avea efectul de coaja de portocala

 • @lupulup: Acopera laterala unde se prinde smartcover-ul de tableta.

 • lupulup

  http://www.youtube.com/watch?v=FsbTVmJ0Abk

  Este un microfilm. NU afecteaza absolut deloc functionarea smartcoverului.
  Pe ishield.ro nu am vazut folia pentru ipad 2.
  Sigur o au pe stoc?

 • @lupulup: Nu ma refeream la faptul ca nu ar mai interactiona magnetii de pe smartcover cu cei de pe tableta ci la modul in care se va aseza husa pe tableta peste folie.

 • Ionut

  Nu inteleg de ce sa dai $25 pe o folie de la ishields cand aceasi folie, dar denumita stealth guard e $10 2bucati…doar ca nu primesti solutia “speciala”

 • Nu am dat nimic pe ea, totusi exista diferenta de calitate intre InvisibleSHIELD si altele de acelasi gen.

 • Mihai

  Zaone , ai idee cand o sa apara ipad 2 la abonament la orange ??? Scuze de off-topic 🙂

 • Invisible Shield e mai scumpa dar e calitativa , am avut pe SGS I9000 si acum pe I4 , e prima folie care am reusit sa o aplic corect … si sa vad ca dupa 2,3 zile de la montare dispar bulele , singura folie care nu s-a dezlipit la colturi , cine nu a avut e normal sa zica ca e scumpa si nu merita …. celelate folii de pe piata …basini ,

 • Ionut

  @strutzu2007: eu am Stealth guard, google it, si am vazut si ishield , nu exista diferenta. Asa ca e usor sa vrb cand ai vazut doar una, si nu tot ce e scump e bun/mai bun; ca vorba aia e… cine da nu cine cere
  Eu incercam sa ofer o informatie, cine vede bine, cine nu…eu nu castig nimic din asta

 • @Mihai: Chiar nu stiu.

 • onu

  e praf. am avut eu pe iPad si s-a albastrit.

 • Niki

  In legatura cu invis shield pt ecran,am gasit ceva antiglare si anti fingerprint,acum imediat dupa ce am montato pare ca are un fel de particule sub ea care flecta lumina ecranului in puncte minuscule de toate culorile,sa nu se fi evaporat toata solutia sau ce sa fie,ca de scos am scos tot dintre ecran si folie,ciudat