iDevice.ro: InvisibleSHIELD pentru iPad 2 3G – prima impresie

Prin amabilitatea celor de la Zagg am intrat in posesia noului kit InvisibleSHIELD special facut pentru tableta iPad 2. Mi-a fost livrat kitul pentru tableta iPad 2 3G iar in imaginile din articol aveti prezentate toate componentele pachetului. Am primit foliile pentru fata/spate plus 2 pachetele mici in care se afla cate un pulverizator cu solutie speciala pentru lipit folia plus o carpa pentru sters ecranul si o bucata de cauciuc pentru scos bulele de sub folie dupa aplicare.

Din ce mi-am dat eu seama exista o mica/mare problema cu folia pentru spatele tabletei iPad 2. Nu am montat folia deci nu sunt sigur dar din cate mi-am dat seama folia ar acoperi partea tabletei unde se ataseaza folia SmartCover. Nu cred ca afecteaza in vreun fel functionalitatea SmartCover montarea unei folii InvisibleSHIELD insa voi afla sigur dupa ce voi monta folia. Daca  exista prnitre voi persoane care au pus folii InvisibleSHIELD pe iPad 2, ii rog sa lase un comentariu legat de problema cu SmartCover.

Folii InvisibleSHIELD pentru iPad 2 puteti cumpara fie de pe zagg.com care este unicul producator, fie de pe iShield.ro care este reseller autorizat pentru Romania.