Cum sa rezolvi erorile 16xx cand faci restore la un custom ipsw

Restore-ul la un custom ipsw se poate dovedi a fi destul de problematic in cazul in care terminalul vostru nu este jailbroken sau se afla in Recovery/DFU Mode. Daca faceti un custom ipsw cu PwnageTool sau sn0wbreeze si incercati sa il folositi pentru a face restore unui terminal aflat intr-una dintre situatiile prezentate mai sus atunci veti intalni cu siguranta erorile de genl 16xx. Rezolvarea acestor erori este extrem de simpla si se poate face prin 2 metode, ambele implica introducerea terminalului in DFU Mode asa ca urmati pasii de mai jos pentru a introduce terminalul in DFU Mode :

  • tineti apasat butonul power 3 secunde;
  • fara a da drumul butonului power apasati si pe butonul Home 10 secunde;
  • dupa ce trec cele 10 secunde dati drumul butonului Power si telefonul ar trebui sa fie deja in DFU Mode iar redsn0w va incepe sa implementeze exploit-ul.
  • daca totul a functionat si jailbreak-ul a fost implementat atunci ar trebui sa aveti imaginea aceasta afisata in redsn0w.

Dupa ce ati introdus terminalul in DFU Mode aveti 2 optiuni.

1. Descarcati orice versiune a redsn0w pentru iOS 4.1 sau mai mare de aici. Incarcati versiunea de iOS corespunzatoare versiunii redsn0w descarcate apoi selectati Just Enter Pwned DFU Mode Right now. Terminalul va fi exploatat cu limera1n si va permite incarcarea custom ipsw-ului. Dupa ce redsn0w termina veti putea face restore acelui custom ipsw. Puteti folosi aceasta metoda pentru orice iDevice.

2. Descarcati ultima versiune a iREB de aici si urmati pasii din program pentru a introduce terminalul in Pwned DFU Mode. Dupa ce iREB termina veti putea face restore acelui custom ipsw. Puteti folosi aceasta metoda pentru ori.

Oricare dintre cele 2 metode este buna insa eu unul o recomand pe prima pentru ca o folosesc de fiecare data cand incarc un custom ipsw. Va recomand sa faceti un bookmark la acest articol daca folositi custom ipsw-uri pentru restore.

 

Articolul precedentIsteria lansarii iPad 2 in China si victimele aferente
Articolul următorVideo: Prajituri facute dupa iPhone 4 si tableta iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.