Celeste – o luna de tacere

In luna martie se lansa aplicatia Celeste, singura pentru iOS care permitea utilizatorilor sa transfere fisiere prin Bluetooth cu orice dispozitiv. Atunci aplicatia era lansata cu foarte multe probleme dar si mai multe incompatibilitati insa in saptamanile urmatoare Apple a lansat cateva versiuni succesive ale iOS care au ingreunat suportul oferit de dezvoltatori. Astazi se implineste fix o luna de la ultima veste de pe Twitter de la echipa din spatele aplicatiei Celeste si sunt sigur ca foarte multi dintre cei care au cumparat aplicatia se intreaba acum daca nu au dat banii in zadar.

Sper ca aplicatia sa primeasca in continuare suportul necesar pentru ca ar fi pacat sa ne trezim iar fara o aplicatie de acest gen. Pana una alta puteti folosi FileXChange pentru a face transfer de fisiere intre iDevice-urile voastre.

14 COMENTARII

  1. Salut,
    Eu am luat filexchange dar inca nu am reusit sa-l folosesc , spre exemplu cum fac sa share-uiesc pozele din tel sa le trimit pe alt iphone , Multumesc,

  2. Am scris si eu un articol in care va invatam cum sa faceti aplicatia compatibila cu IOS 4.3.1 parca, vezi daca mai e valabil ce e scris acolo.

  3. Celeste e o aplicaţie de 2 bani.
    Am dat banii pe ea şi pe i4 4.2.1 nu merge deloc: îmi blochează/îngheaţă bluetoothul, îmi întoarce imaginea pe orizontala a meniului principal/prima pagină şi apoi trebuie să-i dau restart.
    Am vorbit cu cineva, am trimis un mail ca vreau full-refund şi am arătat problemele pe care le experimentez şi mi-au spus că trebuie sa aştept primul update pentru ca acesta va rezolva toate bug-urile.
    Bullshit.
    Nimic n-am văzut: nici una, nici alta.
    Nu-l cumpăraţi.
    Doar vâlva a fost de ei.
    De-acum imi iau aplicaţiile de pe installous le încerc şi dacă merge, îl cumpăr.

  4. Iulian daca ai deskide okii bine ai vedea ca ti-am raspuns.

    Celeste l-am desc de pe ihackstore. Si imi merg mai toate aplicatiile care mergeau si pe 4.3.1.

    In concluzie cauta pe google IHACKSTORE

  5. Inca un milog pe site’ul asta….

    Tu ce cauti pe site’ul asta daca nu folosesti un produs Apple?(macar atat sa faci sa vizitezi site’ul daca nu iti permite buzunarul…)

    Mai frustrat esti tu cu ce N3310 oi avea….