Video: iKeyboard te ajuta sa tastezi mai bine pe iPad

Inca de la lansarea primelor telefoane touchscreen au existat probleme pentru utilizatori in ceea ce priveste acomodarea cu noul model de tastatura virtuala a telefoanelor. Chiar si la cativa ani de la lansarea primului terminal iPhone existau utilizatori care abia faceau cunostinta cu el si se plangeau de tastatura. Tableta iPad a fost lansata si desigur ca problemele au reaparut pentru cei care nu erau obisnuiti cu noul ecran mult mai mare care desigur avea o tastatura pe masura.

iKeyboard vine sa rezolve aceasta problema deoarece este un accesoriu din cauciuc pe care il putem monta pe tableta noastra si putem tasta cu foarte mare usurinta. Accesoriul este special facut pentru a se monta exact in locul unde apare tastatura virtuala deci nu aveti de ce sa va faceti griji ca veti tasta gresit. Eu unul am fost si voi fi intotdeauna “fanul” tastaturilor fizice si cred ca un accesoriu de acest gen, dar putin diferit, nu mi-ar strica.

iKeyboard este disponibil deocamdata doar sub forma unui proiect care asteapta finantare pe Kickstarter.com insa este mai mult decat interesant!