Prima Pagina aplicatii Concept video: Alertele ambientale iti spun cand masina ta are probleme

Concept video: Alertele ambientale iti spun cand masina ta are probleme

5

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mJLqVCmjFxE[/youtube]

Un ingenios designer a facut un sistem foarte inovativ de alerte ambientale care functioneaza pe baza terminalelor iPhone si ofera soferului unei masini indicatii cu privire la problemele masinii sale. Sistemul conceput de el este foarte simplu: ai un iPhone, iei o aplicatie speciala pentru el, il conectezi la volanul masinii tale si atunci cand exista o problema terminalul te va anunta prin alerte sonore cu privire la ea. Aplicatia este conectata la computerul de bord al masinii si atunci cand exista probleme cu motorul sau cu orice alte componente te va anunta si iti va spune exact ce problema este pentru a o putea rezolva mai usor.

Ambient Alerts is a new system for drivers to help diagnose and understand faults that might occur with their vehicle. Existing engine warning lights are easily ignored, and struggle to communicate how serious the problem can be.

Ambient Alerts measures the error’s severity and displays it as a heartbeat on the user’s phone. The more severe, the more the heart will change and pulsate. Much like a games controller, the steering wheel vibrates with each heartbeat. The tactile feedback is important for problems that still require the driver’s attention, but otherwise might not have a tell tale physical symptom.

Alertele ambientale afisate pe aplicatie ar fi automat transmise si la un centru de asistenta al producatorului masinii tale, centru la care tu poti suna si un angajat te va ajuta sa iti rezolvi problema sau te va indruma catre o reprezentanta a companiei. E un sistem foarte ingenios care probabil va “prinde” bine in tarile vestice si nu numai.