Prima Pagina aplicatii Video: iDVM – multimetru digital pentru iPhone sau iPad

Video: iDVM – multimetru digital pentru iPhone sau iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=918mzhxdyWE[/youtube]

Pentru iDevices exista aproape orice fel de accesorii insa foarte putine dintre ele pot fi numite intr-adevar utile asa cum este cazul multimetrului digital IDVM. iDVM este un multimetru care ne permite sa folosim un terminal iPhone pe post de sursa de date atunci cand verificam un echipament electronic. Pe iPhone trebuie instalata o aplicatie speciala care preia prin Wi-Fi datele de la multimetru si le afiseaza automat pe ecranul nostru. Datele din aplicatie pot fi foarte usor exportate de catre utilizator pentru a fi vizualizate si analizate pe un calculator normal.

The new iDVM digital multimeter makes measuring and utilizing voltage, current, and resistance data much, much easier than any product on the market. With its unique, advanced features, the iDVM will facilitate your work, save you time, and increase your productivity. While it looks like the voltmeters you are familiar with, our digital multimeter represents a major technological breakthrough. The iDMV wireless links to Apple devices – giving you the advantage of Apple’s powerful and user-friendly interface to access the electrical measurements made by our voltmeters.

Accesoriul a fost conceput si dezvoltat de catre firma Red Fish care il si pune in vanzare pe site-ul oficial. Pretul unui asemenea dispozitiv este de 220$ si livrarile comenzilor incep pe 1 iunie.

  • Share it please!

  • Sorin Gae

    De bani astia iti iei un multimetru super profi :))

  • clar ca este mai bun un multimetru profi la banii astia, avantajul unui astfel de sistem este ca poti pastra datele si ca le poti sharui si ca poti face diverse rapoarte folosind iphone sau ipod si cam atat

  • Dan B.

    Era misto sa fi avut conectorii direct in ala de 30 pini. bagai in priza la 220v. si PAC! Iti afisa ce tensiune e. :)) dar ar exista o modalitate de a face o “interfata” prin acel conector decat sa faci prin wi-fi. Stiti ca in mufa aia de 30 de pini exista niste circuite imprimate? asta ca sa recunoasca iPhone-ul daca e cablu non-apple sau original.:)