Prima Pagina baseband Gevey 3G/Pro aduce unlock pentru iPhone 4 la pret redus, Gevey Pro...

Gevey 3G/Pro aduce unlock pentru iPhone 4 la pret redus, Gevey Pro Plus nu mai necesita sunatul manual la 112?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QgTRXs4_u9c[/youtube]

Pe site-ul oficial al producatorului cartelelor Gevey 3G/Pro am observat o reducere la pretul cartelelor astfel ca acum puteti cumpara oricare dintre cele 2 versiuni pentru doar 28$, cu 7$ mai ieftin decat inainte. Reducerea e de 20% si in esenta puteti plati transportul pana in Romania cu ea daca va tenteaza sa cumparati una de acolo. Pe de alta parte am aflat o informatie interesanta dar pe care nu o sustin ca fiind sigura, mai exact mi s-a spus ca un nou model de cartela Gevey numita Pro Plus nu va mai necesita sunatul manual la 112. Procesul s-ar face automat in background de catre cartela care ar suna automat la 112, ar inchide apelul si ar face un cliclu airplane mode on/off pentru a se conecta la retea.

Gevey Pro Plus ar fi de vanzare pe acest site insa din informatiile trecute de ei acolo totul pare a fi doar o pacaleala. Nu va pot spune sigur daca tot ceea ce prezinta ei este adevarat sau nu asa ca va recomand sa aveti grija si daca vi se propune achizitionarea unei asemenea cartele e recomandabil sa o incercati intai. Ei spun acolo ca aceasta cartela poate decoda si baseband-ul din iPhone 3G pe orice retea insa nu am nici o idee cat de valide sunt informatii.e

 • Share it please!

 • Clar e o pacaleala. 1)Whois gevey.us: o persoana din UK, nu scrie nimic de applenberry, SUA sau China. 2)Pe applenberry.com->Buy Gevey->Click Gevey Pro->Scroll down, este un video pe youtube unde scrie site-urile oficiale: gevey-3g.com, gevey.com, applenberry.com.

  Site-ul e doar o copie fidela a celor 2 de mai sus, doar ca acesta are o alta poza si nu are link-uri catre applenberry.com. Asa ca nu va lasati pacaliti daca va aparea vreun produs la vanzare, este fake.

 • tavi

  si pe http://www.geveypro.com gasesti cu reducere. e 24.95$. si pe gevey.com tot cu reducere

 • geveypro.com nu pare sa fie site-ul lor. Iar pe gevey.com e 28$, la fel ca pe site-ul principal. Ca idee, in Ro se gasesc cu 80-100 lei. Dar aveti mare grija de unde cumparati :).

 • io

  in ro am vazut in ultimul timp cu … 49lei :O

 • Adrian

  Ce pot sa va spun este ca am luat cu 10 lire! de pe iphonebits.co.uk, a durat cam mult livrarea insa a venit.Gevey Sim de la ei merge perfect, 3g ul pe telefon merge bine.Fake sau nu, e ok si recomand pentru ca pretul este excelent.

 • @io: nu cred ca era versiunea Pro. Cred ca era prima versiune, iar vanzatorii incearca sa scape de toate :).

 • bobo

  offf 3gs meu :(( cand o sa il mai deblochez eu :((

 • Am un prieten care a decodat cu gevey sim si a dat putin pe cartela.nu a sunat la 112.probabil e modelul asta nou si telefonul merge bine.adica intra pe net,gps si tine normal bateria.

 • Pingback: Decodare pentru iPhone - tot ce trebuie sa stii – partea 3()