Prima Pagina baseband Gevey 3G/Pro aduce unlock pentru iPhone 4 la pret redus, Gevey Pro...

Gevey 3G/Pro aduce unlock pentru iPhone 4 la pret redus, Gevey Pro Plus nu mai necesita sunatul manual la 112?

10

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QgTRXs4_u9c[/youtube]

Pe site-ul oficial al producatorului cartelelor Gevey 3G/Pro am observat o reducere la pretul cartelelor astfel ca acum puteti cumpara oricare dintre cele 2 versiuni pentru doar 28$, cu 7$ mai ieftin decat inainte. Reducerea e de 20% si in esenta puteti plati transportul pana in Romania cu ea daca va tenteaza sa cumparati una de acolo. Pe de alta parte am aflat o informatie interesanta dar pe care nu o sustin ca fiind sigura, mai exact mi s-a spus ca un nou model de cartela Gevey numita Pro Plus nu va mai necesita sunatul manual la 112. Procesul s-ar face automat in background de catre cartela care ar suna automat la 112, ar inchide apelul si ar face un cliclu airplane mode on/off pentru a se conecta la retea.

Gevey Pro Plus ar fi de vanzare pe acest site insa din informatiile trecute de ei acolo totul pare a fi doar o pacaleala. Nu va pot spune sigur daca tot ceea ce prezinta ei este adevarat sau nu asa ca va recomand sa aveti grija si daca vi se propune achizitionarea unei asemenea cartele e recomandabil sa o incercati intai. Ei spun acolo ca aceasta cartela poate decoda si baseband-ul din iPhone 3G pe orice retea insa nu am nici o idee cat de valide sunt informatii.e

Articolul anteriorMobileOne – scanner de amprente biometric pentru iPod Touch
Urmatorul articolVideo: Gazeta Sporturilor lanseaza o aplicatie pentru iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.