Prima Pagina accesorii iPhone 4 disponibil in versiune de 8 GB, iPhone 4S disponibil in...

iPhone 4 disponibil in versiune de 8 GB, iPhone 4S disponibil in versiuni de 16/32 GB

Un site din Franta a descoperit carcasa de mai sus intr-unul dintre magazinele locale si observati ca pe ea este mentionat faptul ca respectiva carcasa este compatibila cu iPhone 4G de 8/16GB si iPhone 4GS de 16/32GB. Acum nu voi specula pe marginea faptului ca iPhone 4S va avea exact aceeasi capacitate precum predecesorii sai insa trecerea iPhone 4 la versiunea de 8 GB este logica. Asa a facut Apple si cu iPhone 3G/3GS dupa lansarea modelelor noi si iPhone 4 va urma acelasi curs, adica va fi disponibil in versiunea de 8GB care va fi cu aproximativ 100€ mai ieftina decat iPhone 5.

Daca va avea iPhone 4S aceeasi capacitate e greu de spus insa daca va avea camera capabila sa filmeze in format 1080p atunci sunt sanse mari sa vedem si o versiune de 64GB. Pana una alta asteptam WWDC sa vedem daca zvonurile se adeveresc si noul iPhone nu va fi prezentat atunci.

 • nu cred ca e “buna” poza, totusi e iPhone4 si nu iPhone4G ….

 • Multi listeaza iPhone 4 ca 4G, G-ul venind de la generatia a 4-a. E o greseala pe care multi producatori o fac.

 • Tigris Regalis

  Tocmai pentru că a urmat “logica” precedentului, respectivul producător de carcase a făcut acele mențiuni referitoare la capacitatea presupuselor noi modele de iPhone, probabil pentru a-și face publicitate gratuită la carcase, pentru că alt scop nu văd să-l aibă acele mențiuni, atâta timp cât capacitatea internă de stocare nu are nicio relevanță pentru forma unei carcase și pentru compatibilitatea ei.

  De aceea, presupun că acele mențiuni sunt pur speculative și nu se bazează pe date concrete referitoare la noile modele de iPhone.

 • Totusi nu mi-ai spus ce profesie ai.

 • mie imi pare fake poza. Textul din stanga este miscat , totusi la 1 mm in dreapta nu mai este. Pare mai mult adaugata in photoshop. E doar parerea mea.

 • bubu

  si mie imi pare destul de fake …

 • Lucian

  @tigris regalis – specificatiile de memorie sunt mostenite de pe vremea ipodului 1g, 2g,…, classic, modele cu hdd incorporat si care aveau grosimi diferite in functie de capacitatea hdd(cu 1 sau 2 platane). Fa o simpla cautare la ipod 5g, adiga generatia a 5 a, cu capacitati de 30giga sau 60giga si vei vefea diferentele de grosimi.

 • Tigris Regalis

  @Lucian: OK, însă la iPhone n-a fost niciodată așa și se pare că respectivul producător a trecut cu vederea, cu totul “întâmplător”, acest aspect (desigur dacă poza n-a fost editată, cum presupun unii).

 • Lucian

  Cred ca mai repede e printata eticheta, lipita pe o carcasa de 4g si facuta poza.
  Exista totusi si posibilitatea sa nu fie falsa. Unele zvonuri s-au dovedit adevarate…

 • Deci vorbim de o carcasa pentru iPhone 4 care se afla intr-o punga pe care este lipit un sticker. Puteau sa scrie aia ce vroiau pe sticker, ideea e ca versiunea de 8 GB va veni sigur dar viitorul iPhone ar putea avea si 64GB daca va filma 1080p.

 • mikeru

  daca puteau scrie ce vor pe sticker, nu inseamna ca apple va face treaba asta.
  la Apple, iphone e 4, nu 4G.

  chinezii au terminologia asta, nu producatorul original.

 • Lucian

  @Mikeru – iphone 4G – adica iphone Generatia a 4 a.
  Tind sa cred ca urmatorul iphone se va numi iphone 5G si nu 4GS.