iPhone 4 disponibil in versiune de 8 GB, iPhone 4S disponibil in versiuni de 16/32 GB

Un site din Franta a descoperit carcasa de mai sus intr-unul dintre magazinele locale si observati ca pe ea este mentionat faptul ca respectiva carcasa este compatibila cu iPhone 4G de 8/16GB si iPhone 4GS de 16/32GB. Acum nu voi specula pe marginea faptului ca iPhone 4S va avea exact aceeasi capacitate precum predecesorii sai insa trecerea iPhone 4 la versiunea de 8 GB este logica. Asa a facut Apple si cu iPhone 3G/3GS dupa lansarea modelelor noi si iPhone 4 va urma acelasi curs, adica va fi disponibil in versiunea de 8GB care va fi cu aproximativ 100€ mai ieftina decat iPhone 5.

Daca va avea iPhone 4S aceeasi capacitate e greu de spus insa daca va avea camera capabila sa filmeze in format 1080p atunci sunt sanse mari sa vedem si o versiune de 64GB. Pana una alta asteptam WWDC sa vedem daca zvonurile se adeveresc si noul iPhone nu va fi prezentat atunci.

Articolul precedentVideo: The MacBook Wheel
Articolul următorSondaj: Cum ai dori sa arate noul sistem de notificari din iOS 5?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.