Prima Pagina Apple Sondaj: Cum ai dori sa arate noul sistem de notificari din iOS...

Sondaj: Cum ai dori sa arate noul sistem de notificari din iOS 5?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NgXKwh0OLxg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JfSuw-Bwb_M[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4MaaPdsHQGs[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SRU6_QnwNCE[/youtube]

Avand in vedere faptul ca TechCrunch sustine cu tarie ca iOS 5 va avea un sistem de notificari complet modificat m-am gandit ca ar fi util sa va prezint 4 dintre cele mai interesante astfel de sisteme publicate de mine aici. Detalii despre concepte gasiti aici : 1, 2, 3, 4 si favoritul meu este numarul 1 pentru ca mi se pare cel mai intuitiv si mai simplu de folosit dintre toate. Aceste concepte nu sunt perfecte, poate nu sunt cele mai bune insa dezvoltatorul MobileNotifier a fost angajat de catre Apple zilele trecute si a renuntat la a mai lucra la dezvoltarea proiectului care a ramas in seama altor dezvoltatori. Daca Apple considera ca el este indeajuns de bun pentru a face parte din echipa companiei atunci e clar cat de serioase sunt intentiile lor de a schimba sistemul de notificari din iOS.

Acestea fiind spuse, cum ai dori sa arate noul sistem de notificari din iOS? Iti place vreunul dintre cele de mai sus sau poate ai alte preferinte? Daca alegeti optiunea “Niciunul” atunci va rog sa lasati un comentariu cu o motivare.

[poll id=”52″]

 

 • Share it please, astept feedback-ul vostru.

 • Flo

  Zaone salut iti spuneam pe un alt topic ca am facut rost de un iphone demo cred deala cum e prin magazine de prezentari asa. As fi vrut sa il decodez ca sa pot sa sun dar nu merge. Are firmware 4.0.1si baseband 1.59.00. Ideea e ca nu prea pot face nimic pe el nu pot sterge pozele, aplicatiile…e cumva softul demo special conceput sau pot face ceva telefonului ??

 • @Flo DE CE VA LUATI TELEFOANE PE CARE NU STITI SA LE FOLOSITI?
  go back to your nokia.;)

 • Florin

  Ma ajuti si pe mine te rog si imi spui ce pot sa ii fac. pot sa il resoftez cumva sa il fac sa mearga pe post de phone ?? mi-e teama ca dak ii bag alt soft ii pierd baseband-ul, deci de aia am si apelat la tine. ajuta-ma te rog

 • Nu inteleg ce inseamna iPhone demo.

 • danpuf

  @Flo foarte interesat ..as vrea sa pun mana pe asa ceva , sincer nu cred ca e difert deunu “normal” si la o adica iti bagi picioarele in el baseband .. pui un geve .. decat sa`l ti pe post de ornament