50% reducere la orice produs Zagg!

Cei de la zagg.com au dat startul unei promotii care va tine 2 zile si va oferi tuturor posibilitatea de a achizitiona aproape orice produs cu reducere 50%. Memorial Day este motivul pentru care cei de la Zagg deruleaza aceasta promotie si daca va interesa sa va achizitionati un produs de la ei atunci cred ca acum este cel mai bun moment pentru a face acest lucru. Intre 30 si 31 mai este valabila promotia insa produsele care vor fi disponibila la jumatate de pret le gasiti mai jos :

Desi cei de la Zagg deruleaza in mod constant promotii, una asemanatoare nu cred ca vom mai vedea in viitorul apropiat.

15 COMENTARII

  1. Am avut folie de la zagg luata de la un magazin online din Romania. Folia o aveam pe un 3gs si intr-adevar protejeaza foarte bine. Singura problema am avut-o cand tineam telefonul pe o suprafata lucioasa (in special sticla) aproape se lipea de acea suprafata…aceeasi problema cand tineam doua iphone in buzunar. Deasemenea nu recomand sa-ti pui ishield pe un iphone alb…ii da o tenta de cenusiu si arata ca si cum ar fi murdar.
    Mi-as lua folie pt iphone 4 insa ma gandesc la aceleasi probleme

  2. Înțeleg de la razvanrazy ca produsele comandate la Zagg ajung in min 1 luna … ! Maximul cât ar fi !? E cineva pe aici care a comandat si a si primit ceva de la ei ? Si in cât timp exact i-a venit ? Multumesc

  3. salut. daca a mai comandat cineva imi pute-ti spune in cat timp ajung produsele? eu am comandat in data de 31 mai si inca nu mi-a ajuns nimic. mai umpic am o luna… si am primit mail de confirmare la comanda. care ar fi timpul normal in care ar trebui sa vina comanda? ms mult.