Video: Jocul Dreamscape facut cu motorul grafic Unreal Engine 3 va fi disponibil pe 9 iunie

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vu4TMoRS45g[/youtube]

Jocul Dreamscape vi l-am prezentat in prima jumatate a lunii aprilie si va spuneam atunci ca va fi unul dintre primele jocuri facute cu licenta pentru motorul grafic Unreal Engine 3. Dreamscape este foarte bine realizat din punct de vedere grafic insa dezvoltatorii promiteau si o poveste pe masura cu un gameplay atractiv pentru utilizatori. Jocul a fost gata, a fost trimis la Apple pentru aprobare in AppStore insa in procesul de review s-a descoperit o problema in codul sursa al jocului care ar fi limitat compatibilitatea sa numai la iPhone 4 si iPad 2.  Cum dezvoltatorii au dorit sa ofere jocul si pentru iPad, iPhone 3GS si iPod Touch 3G, aplicatia a fost retrasa, refacuta si pe data de 9 iunie va fi oficial disponibila in AppStore.

Take on the role of Wilson, a coma patient relearning his past by exploring the dreamscape of his memories. Only there, in the lucid light of the subconscious, buried secrets are revealed, unraveling a decades-old mystery of tragedy, betrayal, and ultimately, revenge.

Trailerul de mai sus a fost special facut ca un preview al jocului ce urmeaza sa fie lansat in timpul WWDC-ului de anul acesta si eu unul sunt foarte curios sa vad cum va arata produsul final. Pe 9 iunie va fi disponibil in AppStore si va voi anunta imediat ce apare si in AppStore-ul Romanesc.