Phranslator HD disponibila pentru iPad plus 3 coduri gratuite pentru voi

Phranslator este una dintre aplicatiile participante la concursul de aplicatii organizat de Orange anul trecut unde a castigat locul 2 sub numele de iLearnWords. Phranslator HD este in esenta un browser care ne permite sa traducem cuvinte sau fraze direct in aplicatie fara a deschide vreo alta pagina sau aplicatie speciala. Selectam textul dorit, facem un tap si ne apare optiunea Translate care traduce automat textul in limba setata deja in telefonul nostru. Desigur ca exista si optiunea de a traduce textul in orice alta limba dorim prin activarea optiunii language selector care ne ofera acces la nu mai putin de 50 de limbi diferite. Dezvoltatorul aplicatiei s-a gandit ca traducerea nu e de ajuns asa ca a facut un modul care salveaza toate traducerile astfel incat noi sa le putem citi mai tarziu cand avem nevoie.

Aplicatia pentru iPad a fost lansata acum cateva zile in AppStore, se afla pe primul loc in sectiunae Reference iar dezvoltatorul ei a oferit 3 coduri pe care le puteti lua de mai jos. Phranslator HD este disponibila in AppStore Romania pentru 2.39€ si cred ca este o optiune utila pentru cei care au nevoie de un modul de traducere direct in browser.

Daca iti place sa citesti articole online scrise intr-o alta limba (si nu toate articolele interesante sunt scrise in romana), ai acum la dispozitie Phranslator. Nu mai trebuie sa stai cu dictionarul langa tine sau sa comuti intre Safari si alta aplicatie de tradus, deoarece Phranslator iti arata traducerea pe ecran. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi textul de tradus si sa apesi “Translate” din meniul ce tocmai a aparut. Apoi, optional, poti sa adaugi traducerea in baza de date, pentru a o putea consulta mai tarziu. In acest fel, in timp ce citesti articolul poti sa inveti si cuvinte noi. Limba in care se face traducerea este cea setata pe telefon sau cea selectata prin intermediul controlului “Language Selector”. Phranslator este si un browser in sine: poti sa adaugi bookmarks, sa setezi home page sau sa navighezi spre orice site doresti.

Pretul initial:
Nume:
Phranslator HD

 

2.39

s

 





Developer: Alexandru Cezar Tau
iPad Only
Categoria: Reference


 

Descriere: PHRANSLATOR IS : BROWSER +TRANSLATOR + FOREIGN LANGUAGE TEACHER

* Browse the web as usual!

* Select the word or phrase you want to translate then tap on ‘translate’- button to see the translation right there!

* 50 languages available

* Save translati…


Dimensiunea aplicatiei este: 5.2 Mb


 

 

Va rog sa specificati numarul codului pe care l-ati luat pentru ca sunt doar 3 si vor fi multi care vor dori sa le foloseasca. Iata codurile :

  1. KWA7JA734KKE
  2. NJYJE3A3YNFT
  3. W4JAPJE7YHPN

Cele 3 coduri au fost folosite.