Video: Silent: Ops – cel mai nou joc produs de Gameloft pentru iOS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hVwcgqI5QPE[/youtube]

Se pare ca 9mm nu este singurul joc pe care Gameloft ni-l va aduce in aceasta perioada deoarece Silent: Ops tocmai a fost anuntat de companie. Clipul de mai sus a fost publicat pe canalul oficial de YouTube a celor de la Gameloft si din primele impresii pare a fi un joc destul de interesant, cu acelasi fir epic folosit in atatea filme si jocuri lansate de-a lungul vremii. Gameloft il prezinta ca fiind un joc in care 2 agentii clandestine isi trimit agentii in cautarea unor secrete care vor schimba soarta umanitatii, etc. Same old same old insa grafica pare destul de bine realizata si in final cel mai mult conteaza grafica si gameplay-ul la un joc, nu-i asa?

Two clandestine organizations. Three secret agents. A myriad of mysteries. Join the mission to uncover a plot that could change the very fate of humanity in this stealth action game coming soon to iPhone and iPad.

Deocamdata stim ca jocul va fi disponibil pentru tablete si smartphone-uri atat pentru iOS cat si pentru Android, semnca Gameloft gandeste global de acum. Ma astept ca in viitor jocurile sa fie lansate simultan pentru ambele platforme in majoritatea cazurilor platforma iOS va avea prioritate.