Prima Pagina aplicatii Safari cu Reader, Reading List, tab-uri plus News Stand

Safari cu Reader, Reading List, tab-uri plus News Stand

 

NewsStand – standul digital

News Stand permite utilizatorilor sa grupeze intr-un singur loc toate abonamentele pentru revistele din App Store. Daca nu aveti abonamente la aplicatii atunci nu aveti motive pentru a folosi newsstand

Safari Reader si Reading List

Safari Reader este o functie care va permite afisarea continutului text din Safari fara bannere publicitare. Aceasta functie este deja disponibila pentru Safari din Mac OS X insa Apple a decis ca iOS trebuie sa o aiba deci din iOS 5 vom putea citi site-uri fara a vedea si reclamele din articole. In Safari din iOS vom avea un buton care va permite indepartarea intregului continut grafic deci va fi foarte usor de folosit.

Reading List este o optiune care ne va permite sa salvam o lista cu toate paginile pe care dorim sa le citim mai tarziu. Functia este asemanatoare cu Instapaper insa este 100% integrata in iOS 5.

Tab-uri pentru Safari

Cred ca va puteti imagina cu totiii despre ce vorbesc, Apple a implementat in sfarsit in iOS 5 un sistem de tab-uri pentru Safari insa nu va fi doar pentru tableta iPad. Se pare ca Apple va permite folosirea acestor tab-uri chiar si pe iDevices si din punctul meu de vedere reprezinta un mare mare avantaj care va usura felul in care navigam pe internet. Tab-urile din iOS 5 in Safari functioneaza doar pe iPad.

 • crixalis

  Chestia cu taburile este f bine venita. Zaone ai idee daca ios5 van merge pe ipad 1 ?

 • Mihai_rt

  Tot fara flash

 • Dan B.

  Mihai _ r(a)t(eu) – inca vrei Flash? cum reaq nu are? e langa camera aia de 5 megapizdeli reaq! :))))

 • Gabriel I.

  @crixalis -> da, ios5 va rula pe tot ce ruleaza si ios4, deci inclusiv ipad1 si iphone3gs

 • Arizon

  @Dan Bolba>>Cuvinte mari pt o creatura asa mica…

 • Tigris Regalis

  Safari Reader elimină reclamele, nu imaginile din articole! Nu este ca și cum browser-ul ar intra în mod text! Iar tab-uri se pare că vom avea doar pe iPad …

 • Da, am corectat. Pe iPhone nu am tab-uri in iOS 5 so ramane doar la iPad pana iese un tweak care le aduce si pe iPhone unde te poti chinui bine ca sa nimeresti un tab.