Video: Cum functioneaza iOS 5 pe iPhone 3GS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LBQ1T8A2qQY[/youtube]

Desi s-a spus ca iOS 5 nu va functiona pe iPhone 3GS iata ca la conferinta de aseara Apple a anuntat cat se poate de clar ca noua versiune a sistemului de operare va fi compatibila cu iPhone 3GS. De aseara si pana acum cativa developeri au avut ocazia de a testa noua versiune a sistemului de operare pe iPhone 3GS si au reusit sa descopere care functii ale iOS 5 functioneaza pe 3GS si pe iPhone 4. Pana cum unii au spus ca pe iPhone 3GS nu ar exista optiunea de editare a pozelor cum nici HDR nu exista in iOS 4.x. S-a descoperit totodata ca functia Reader din Safari nu functioneaza insa nici la mine nu exista aceasta functie, doar cea Reading List. Nici posibilitatea de a folosi tab-uri nu exista pe iPhone ci doar pe iPad deocamdata.

Nici iTunes Sync nu functioneaza la mine, nici in clipul de mai sus si din cate imi dau eu seama serviciul acesta trebuie activat de undeva, nu stiu de unde si sper sa nu fie o limitare impusa utilizatorilor de Windows. Cei care au testat iOS 5 pe iPhone 3GS spun ca totul merge bine, acum ramane de vazut cat de bine va merge versiunea finala a noului sistem de operare. Pana acum limitarile nu sunt importante si deocamdata sunt singurele descoperite.

12 COMENTARII

  1. Pare ok si pe 3 Gs. De preferat momentan sa-i lasam pe testeri sa-l incerce sa nu patim ca si cu: 4.0. 4.1, 4.2.1, 4.3.3 . . . mai ales ca nu stim ce se va intampla cu BB.

  2. tinand cont ca am un 3gs de 32 care cica era decodat soft,iar precedentul dinaintea mea,cel care mi la vandut i-a facut update la bb la cel de ipad,nestiind ca telefonul era neverlocked,sper ca ios sa vina cu un bb care sa ne scape de 06.15.00