Prima Pagina Apple Video: Test de rezistenta intre iPad 2, Samsung Galaxy Tab si Motorola...

Video: Test de rezistenta intre iPad 2, Samsung Galaxy Tab si Motorola Xoom

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zW_swJiebIA[/youtube]

Baietii care au vrut sa demonstreze ca SmartCover nu ofera prea multa protectie pentru iPad 2 au facut acum un clip video in care distrug nu una ci 3 tablete diferite. iPad 2, Motorola Xoom si Samsung Galaxy Tab sunt “scapate” de la o inaltime de aproximativ 1.5 m pe trotuar si dupa cum vedeti niciuna dintre tablete nu mai poate fi folosita dupa test. Samsung Galaxy Tab este cea mai mica dintre tablete si rezita cel mai bine impact-ului insa iPad 2 si Motorola Xoom raman cu ecranele distruse iar iPad 2 pare a fi tableta cu cel mai fragil ecran.

Desi pentru multi testele de genul acesta par inutile, exista destule persoane care dupa ce vad un asemenea clip video fug repede sa cumpere o solutie de protectie pentru ecran. Cred ca e bine sa stim cum se distruge un produs in urma unei asemenea “scapari” deoarece oricui i se poate intampla ceva asemanator si va sti la ce sa se astepte cand ridica tableta de jos.

  • c3ch

    nu stiu de ce dar cred ca e fake acest test,singura care a fost testata cu adevarat si ne-au aratat a fost samsungul,restul ne arata 2 tablete cum cad,dar cand le ridica de jos opreste imaginea si ne arata niste tablete de parca le-ar fi calcat tancul,nu cred ca este adevarat,sa cada de la 1 m si sa se faca asa….

  • Eu zic ca e reale, normal ca nu se sparge la fel de usor SGTAB, pt ca e din plastic ecranu;))

  • Va dau eu mail la care nu crede sa vedeti un tab cazut pe o parte din mana.sa facut franjuri precum ipad si a cazut pe marginea din plastic.e al unui prieten si de jumatate de an nu a aparut display pentru acel tab.nu stiu daca se gaseste in alte parti dar in ro nu exista.am sunat peste tot.apropo de asta la ipad sau ipad 2 se poate inlocui usor sau aveti idee daca se comercializeaza?intreb de curiozitate.