iOS 5 – aplicatia Weather aduce functia Local Weather si prognoza meteo pe ore

iOS 5 aduce cateva noutati importante pentru aplicatia Weather care acum prin functia Local Weather afiseaza informatii despre vremea din locatia in care ne aflam noi. Folosind GPS-ul integrat in terminalul nostru aplicatia preia datele locatiei si afiseaza prognoza meteo pentru zona in care ne aflam in momentul deschiderii aplicatiei. Mai mult decat atat, aplicatia afiseaza informatii pe ore pentru ziua in care ne aflam astfel ca vom putea sti prognoza meteo pentru intreaga zi insa numai pentru locatia in care ne aflam noi in momentul utilizarii aplicatiei.

Functionalitatea aplicatiei este extinsa si in Notifications Ceenter unde avem un widget special facut pentru aplicatia Weather. Widget-ul afiseaza Locatia noastra, temperatura actuala plus temperatura minima si maxima pentru ziua in care ne aflam. Cu un swype in stanga/dreapta putem vedea prognoza meteo pentru ziua in care ne aflam plus urmatoarele 5 zile si informatiile afisate se refera atat la starea vreme cat si la temperatura minima sau maxima in zilele respective. Din pacate nu avem posibilitatea de a vedea si temperatura pe ore precum in aplicatie.

Cam atat despre aplicatia Weather, probabil pana la lansarea versiunii finale a iOS 5 vor fi implementate si alte functii sau poate vor fi imbunatatite cele actuale. Cat de utila vi se pare acum aplicatia Weather?

23 COMENTARII

  1. Parca tu spuneai ieri ca nu se poate scoate stocks din Notifications Center.
    Am gasit in Notifications Stock Widget, i-am dat OFF si nu mai apare

  2. In sfarsit, la HTC aveam asta de ani, in fine offtopic vad ca doar la Notif Center sunt colturile rotunjite, exista vreo tema sa le faca asa in tot ios-ul? ma refer la 4.3.3

  3. Mersi Zaone. Ai aflat cumva daca se pot seta parole pentru foldere? Am vazut ceva articol pe un site, dar nu il mai gasesc….

  4. Loxkinfo imi place mai mult…. Cred ca mare parte din noile aplicatii sunt din cydia si legal, dar daca nu va mai fi jb ce va fi??? De unde se va inspira apple???

  5. Craciun fericit!
    Salutare!
    Am iphone 4 cu ios 5.0.1.
    Dupa ce am facut update de la 4.3.3 la 5 aveam local weather.Dupa update la 5.0.1 (facut din prostie..:)) otc si dupa prin itunes) am ramas fara aceasta posibilitate de a mai vedea local weather.
    Aveti un sfat pt mine?Nu exista pe ios5.0.1 ?
    Va multumesc pt ajutorul acordat pe tot timpul anului 2011 si va doresc un an 2012 mai bun!!
    Sarbatori fericite!

  6. O intrebare pentru cunoscatori: de ce nu-mi detecteaza aplicatia weather locatia mea? Am GPS-ul activat, acesta imi vede locatia. Trebuie o setare suplimentara?