Ce mai astepti de la iOS 5?

Am aflat deja o buna parte dintre noutatile pe care iOS 5 ni le va aduce insa avand in vedere ca sunt peste 200 de modificari implementate in noul sistem de operare s-ar putea sa avem parte de cateva surprize foarte interesante. Am aflat pana acum ca vom avea posibilitatea de a folosi FaceTime prin intermediul retelelor 3G dar si ca vom avea posibilitatea de a viziona clipuri video pe YouTube prin intermediul acelorasi retele 3G. Am aflat ca Apple lucreaza la implementarea sistemlui de scriere dupa dictare a celor de la Nuance, dar oare ce ne mai pregateste compania?

Ce functii credeti voi ca mai lipsesc din iOS 5? Ce anume ati dori sa vedeti disponibil in versiunea finala a iOS 5?

29 COMENTARII

  1. Sa ii dea drumu kt mai repede s sa avem jb s unlock:D,asta astept,ii super tare,au tras tare ad ca p partea d soft anu acesta,bv lor

  2. Si totusi cu autonomia cum ramane? Sper sa nu revin la vremurile unde trebuia sa-i dau charge in fiecare zi. Parca citisem in niste articole mai vechi ca papa baterie pe paine.

    Degeaba am widgeds and stuff daca umblu cu incarcatorul dupa mine..

  3. As vrea Maps fără hărți online… Si poate calibrare mai buna a locatie… Știți si voi ca in loc sa ne vedem pe drum ne vedem in tufis… Desigur vreau si sistemul celor de la Nuance… Camera video-foto cu calibrare automata fără sa vibreze la filmat… Si desigur un Widget Store ar fi bine venit…

  4. Este anul Android Fara discutii ….ce trag baietii de la apple acum ,ce-mi place ,noroc cu android ca mai pupam si noi ceva noutati

  5. O functie pe care o astept de mult timp este aceea de a afisa nickname-ul, in loc de numele complet, la primirea unui apel telefonic. Sau macar sa se gaseasca o alternativa in Cydia.

  6. IOS 5 aduce noutati interesante, a copiat 90% din ele, dar măcar sunt făcute, si funcționează așa cum trebuie. Apropo, putem spera la Beta 2 in curând?

  7. @zaone : cum ramane cu flash-ul pe partea de web ? Inainte de lansarea IOS 5 beta se auzeau zvonuri se suport flash sau de un workaround a celor ce la adobe/apple !

  8. O functie interesanta ar fi atunci cand am telefonul redirectionat si ma suna cineva, sa imi apara si mie numarul/numele apelantului pe telefonul asta. Acum nu stiu daca asta tine de operatorul gsm sau de softul telefonului.

  9. Salut! Incerc de vreo cateva zile sa te intreb ceva si nu reusesc, mai bine zis nu stiu unde sa scriu. In speranta ca ma vei ajuta iti scri aici si imi cer scuze. Am un iphone 3gs ios 3.0 si incerc sa pun 4.0 sau 4.01 ca nu vreu bb de ipad si nu reusesc. Imi da mereu eroarea 3149. Te rog f mult daca vrei sa imi raspunzi si imi cer scuze din nou. Multumesc!

  10. wow,eu as dori sa faca si ei un widget cum au facut cei de la HTC pe sensation la meteo,cu efecte video e sonor,ploaie,vant,soare etc,foarte frumos,bravo htc si android

  11. 1.flash
    2.management al fisierelor.e complet aiurea sa legi fisierele de aplicatii. mult mai util mi s-ar parea ca acestea sa fie independente de aplicatiile care le utilizeaza , ca pe pc.
    3 .configurarea backup-ului. acum daca vrei sa incarci cateva filme intr-o aplicatie vor creste dimensiunea backup-ului cu volumul lor ceea ce e complet aiurea.
    4. posibilitatea de a pastra muzica in foldere pe iphone/ipad. eu personal nu m-am acomodat de loc cu playlist-urile.
    5. posibilitatea de a alege foldere cu poze din locatii diferite pentru sincronizare.
    6.voice control fara legatura cu limba vorbita sau posibilitatea de a personaliza anumite comenzi vocale pentru functii sau persoane.
    7.usb-sharing si in absenta iTunes pentru PC.
    8.true multitasking (macar pentru ipad).posibilitatea de a lucra cu mai multe fisiere office deschise simultan
    9.sa iasa mai repede.parca e putin fortat sa prezinti ceva ce va aparea in 3~6 luni. Pana acum , cu exceptia implementarii multitaskingului pt ipad , distanta intre anuntare si lansare a fost mult mai mica.

  12. F buna lista lui GXG.
    Flash ar fi binevenit, sau macar sa ai optiunea de a-l folosi sau nu.
    Daca nu dau acces la managementul fisierelor – ceea ce nu se va intampla cat va trai Steve Jobs, pt ca el tocmai asta declara ca vrea sa impuna: eliminarea necesitatii de a mai umbla prin fisiere – atunci ar fi foarte buna o modalitate nativa de transfer wireless a fisierelor intre dispozitive. E aiurea sa depinzi tot timpul de iCloud; cine se asteapta sa transfere fara probleme prin iCloud fisiere video de 1-2Gb filmate pe iPhone?
    De o gramada de timp caut o modalitate prin care sa fie aratata ora urmatoarei alarme setate , nu doar iconita “ceas” din statusbar. E o nimica toata, si ar fi o treaba utila.