Prima Pagina 3G iOS 5 ne va permite sa vizionam clipuri video HQ prin 3G...

iOS 5 ne va permite sa vizionam clipuri video HQ prin 3G de pe YouTube si sa folosim FaceTime prin 3G

Va spuneam acum cateva zile ca Apple ar putea debloca posibilitatea utilizarii functiei FaceTime prin 3G in noul iOS 5 si iata ca acest lucru este posibil. Cativa hackeri au reusit sa obtina acces la setarile interne ale iOS 5 si acolo au descoperit ca exista optiuni pentru activarea optiunii de a folosi FaceTime prin 3G dar si a optiunii de a vedea cliprui video HQ pe YouTube tot folosind o retea 3G. Hackerii care au publicat aceste informatii sustin ca printre setari au descoperit si alte lucruri interesante pe care le vor dezvalui in zilele urmatoare.

Se pare ca iOS 5 va da o lovitura si mai puternica dezvoltatorilor de tweak-uri pentru Cydia din moment ce avem atatea optiuni care pana acum necesitau achizitionarea unor tweak-uri nu chiar atat de ieftine. Tweak-uri precum FaceBreak sau 3G Unrestrictor s-ar putea dovedi a fi inutile daca Apple ne va da optiunea de a descarca orice dorim prin intermediul unei retele 3G si dupa cum se prezinta situatia Apple ar putea face acest lucru. Eu unul sunt curios sa vad ce anume s-a mai descoperit prin interiorul iOS 5 si cred ca Apple ne-ar putea pregati cateva surprize frumoase in iOS 5.

 • Share it please!

 • Sunny

  Face time prin 3G este binevenit. Mi se pare mai importanta ca Reminders de exemplu. Mi se pare o tampenie faza aia cu restrictionarea pe windows iCloud.

 • Tigris Regalis

  Era de așteptat – Apple a trebuit să aștepte ca anumiți operatori puternici, cu care avea contracte exclusive, să apuce să-și migreze abonații de pe abonamente cu trafic de date nelimitat pe abonamente cu trafic de date limitat, iar fiindcă asta s-a întâmplat în ultimul an, acum Apple poate da drumul la trafic nelimitat de date pe 3G, operatorii se vor bucura să-i taxeze suplimentar pe cei care le folosesc intensiv rețeaua pentru trafic de date.

  @Sunny: Ce restricționare iCloud numai pe Windows? Va merge categoric și pe Mac! Și pe iOS … 😀

 • Va Tigris Regalis ia citește ultimele articole mă coco…

 • Sunny

  Vroiam sa zic XP. Oricum pt mine cel putin nu conteaza deloc. De cand a aparut folosesc numai 7, de la primul beta builder.

 • Tigris Regalis

  @Fador Calin: Ia dă-te jos din pat, întinde-te, spală-te pe ochi și să vezi că vei fi mai coerent după aceasta! 😉 Că în starea în care scrii acum, nu se înțelege nimic …

  @Sunny: Felicitări pentru gândirea progresistă! Dar atunci chiar nu înțeleg ce te deranjează la iCloud … 😐

 • Sunny

  Ma gandeam la cei care au XP.

 • Eu cand ma uitam la ceva pe youtube nu ma uitam din aplicatie.. ca exact ce s-a spus mai sus nu are HQ.. a uitam din safari pe youtube.. si acolo avem HQ prin 3G.

 • onu

  pentru cei cu trafic nelimitat nu este binevenit! 🙂
  sau poate or sa fie reduceri la trafic nelimitat

 • Bogdan Matei

  Razvan, sa traiesti o mie de ani! Habar nu aveam ca din safari pot fi vazute clipurile pe youtube in HQ pe 3G. Acum am incercat si merge, multumesc!

 • Pingback: Ce mai astepti de la iOS 5?()