iPhone 4 decodat disponibil la Apple in SUA pentru 450€!

Dimineata v-am spus ca Apple ar putea lansa terminale iPhone 4 decodate in SUA si iata ca astazi Apple le-a si listat in magazinul sau online. Noile terminale decodate sunt listate separat de cele codate si partea buna este ca pretul fiecarui terminal este de doar 650$ sau aproximativ 450€. Terminalele pot fi achizitionate de catre oricine fara abonament deci tot ce trebuie sa faca o persoana este sa plaseze o comanda in Apple Store si va primi acasa un terminal decodat pe care il va putea folosi in orice retea GSM din SUA.

Pentru AT&T aceasta este o lovitura colosala insa aceasta ar putea insemna si moartea solutiilor de unlock avand in vedere ca acum americanii pot cumpara terminale decodate iar solutia de unlock a celor de la Dev Team devine inutila.

24 COMENTARII

  1. Foarte bine a facut Apple mai dai incolo pe cei de la at&t. Sper ca si istyle sa aduca iphone-uri decodate si sa le dea o palma operatorilor de la noi Vodafone si Orange.

  2. zaone imi poti spune cum fac diferenta intre un ip 4 factory unlocked si unu normal ? daca sunt luate de la magazin de noi( mai exact sunt luate din UK)

  3. Normale sunt toate. Ala factory unlocked accepta o cartela Digi, ala codat in vreo retea romaneasca, nu o accepta. Acum ca sa fii sigur ca nu e decodat prin ultrasn0w sau Cydia trebuie sa ii faci un restore si dupa restore sa il activezi cu o cartela Digi.

  4. @Christian Nossy: VIse, iStyle are preturi colosale si nu le scade. Partea ea mai proasta este ca multi dintre resellerii din Bucuresti vor vinde terminalele la preturi identice.

  5. nu e si emag reseller autorizat acum? mereu au avut preturi mai decente decat istyle, care vindea ilegal iphone 16gb neverlocked cu 4000 de lei atunci cand orange avea exclusivitate. cand am intrebat in magazin de ce au asa ceva la vanzare, cand orange are exclusivitate, mi s-a raspuns ca nu e de vanzare:))

  6. In America sunt mai ieftine in general toate electronicele,insa noi daca comandam platim vama si nu are rost.daca facem o plimbare,un concediu atunci merita cumparat de acolo.
    Au deschis in timisoara rsseller autorizat apple in mall de curand.sambata cred ca a fost inaugurarea dar nu am vazut ipad si iphone.doar mac-uri si o multime de ipod-uri si accesorii.a mai fost un reseller in mall dar asta de acum da ocazia tuturor sa incerce marfa.la fiecare ipod sunt casti bose si marschal.suna foarte bine.
    De la zaone stiam parca ca nu au voie sa expuna iphone dar nici sa comercializeze?

  7. Hi,zaone imi poti spune cum pot face si altfel diferenta dintre un iphone factory unlocked si unul normal fara sim Digi,exista cumva ceva in meniu care sa arata ca e neverlocked sau poate in cutia iphone-ului???(doresc sa il verific atunci pe moment inainte de al cumpara daca e posibil).thx

  8. The Sales Tax Clearinghouse notes that Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire, and Oregon have no state sales tax.

    Par cam 5 State. Care sunt celelalte?