Promotiile zilei pe iDevice.ro – 15.06.2011

Toate promotiile publicate in acest articol sunt disponibile la preturile afisate doar in ziua publicarii. Daca cititi acest articol la o data ulterioara va rog sa verificati daca pretul afisat aici corespunde cu cel de pe magazinul de unde intentionati sa faceti achizitia.

Sistem audio Apple iHome ip1e – Pret: 1.299,99 RON

Descriere:

Aduce calitatea sunetului de studio la tine acasa. iHome IP1 Studio Series reprezinta varful de lance al tehnologiei audio digitale, impresionand printr-un design industrial, modern si elegant. Echipat cu un super amplificator cu 4 canale, DPS Bongiovi, iP1 Studio Series reda sunetului asa cum artistul si-ar dori sa se auda.

4 woofere fagure de miere combinate cu 1 dome tweeter (cu matase), va ofera un sunet uimitor, o claritate perfecta si un bas profund.

IP1 este echipat si cu o iesire audi-video, astfel incat va puteti bucura de vizionarea filmelor stocate pe iPod / iPhone la televizor.

– 100W

– Studio Series (DPS Bongiovi )

–  Iesire audio-video

Folie de protectie Hama Privacy – Pret: 49,99 RON

Dimensiuni: Dimensiuni: 59 x 109
Compatibilitate : iPhone 4

Toc Celly BIZ04 – Pret: 31,99 RON
Compatibilitate: iPhone 3G/3GS

Carcasa Hama Chrome Blue – Pret: 46,39 RON

Material: Plastic

Compatibilitate: iPhone 3G/3GS

Husa piele GC3 Momax COREGS2A03 – Pret: 71,09 RON

Descriere: Material- piele cu finisaj lucios
Conceptie ingenioasa ce inglobeaza intr-un design deosebit materiale de cea mai buna calitate cu usurinta in utilizare oferind totodata si un aspect elegant