Prima Pagina Cydia Video: Homescreen Settings aduce in Springboard iconite pentru setarile de sistem din...

Video: Homescreen Settings aduce in Springboard iconite pentru setarile de sistem din iOS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RH654RCNeRI[/youtube]

Homescreen Settings este un nou tweak disponibil pentru iDevices care aduce o functionalitate extrem de utila pentru oricine. Folosind noul tweak putem adauga in Springboard cate o iconita pentru fiecare setare disponibila in aplicatia Settings pentru terminalul nostru. In meniul Settings vom avea in meniul fiecarei setari de sistem(WiFi, BlueTooth, Network, etc) un buton care de indata ce il apasam ne adauga iconita in Springboard. Iconita din Springboard se deschide exact precum un folder si in interior ne afiseaza optiunile pe care in mod normal le-am vedea numai daca deschide aplicatia Settings din iOS.

Partea interesanta este ca putem face iconite pentru orice meniul al aplicatiei Settings, indiferent ca vorbim despre o functie a sistemului ori despre o categorie de setari pentru un tweak din Cydia. Homescreen Settings aduce o functionalitate pe care Apple ar fi trebuit sa o implementeze de mult in iOS insa e bine ca o avem si asa chiar daca trebuie sa facem jailbreak si sa instalam un tweak separat. Homescreen Settings este inca in stadiul de proiect insa de indata ce va fi disponibil in Cydia va voi anunta.

 • lexen

  asteptam !:D

 • Share it please!

 • flavius

  zao zi-mi si mie te rog,am salvat shsh-urile cu ifaith.
  pot sa le folosesc la un eventual restore?

 • Da, dar custom ipsw-ul trebuie facut tot cu iFaith.

 • B06DAN

  oare va folosi mobile substrate sau load preferences sau activator??? ca de la ultimul jb am renuntat la toate tweekurile care folosesc acele 3 care consuma din baterie si ram. Acest tweek e foarte interesant ca ma va ajuta sa trec mai usor peste sbsettings (am fost dependent de el)

 • crixalis

  Super, scapam de sbs 😀

 • Pingback: Video: Homescreen Settings adauga in Springboard iconite setarile din iOS, este disponibil in Cydia()