Video: Gevey Ultra face unlock pentru iPhone 4 fara a mai suna la 112

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1qYYxwJJHto[/youtube]

Cartelele Gevey sunt in momentul de fata singura metoda de a face unlock unui terminal iPhone 4 al carui baseband este mai mare de valoarea 01.59. Aceste cartele trebuie introduse impreuna cu SIM-ul normal in terminalul nostru si prin apelarea la numarul 112 efectueaza decodarea oricarui baseband disponibil pentru terminalul iPhone 4. Multi au ales sa nu foloseasca aceste cartele tocmai pentru ca trebuie sunat la 112 insa producatorii cartelelor au reusit sa faca o metoda care elimina necesitatea de a apela serviciul 112. Instaland un tweak din Cydia numit FuriousMod si cumparand cartela Gevey Ultra veti putea evita apelarea numarului 112 insa va veti putea decoda terminalul fara probleme.

Noile cartele Gevey Ultra sunt disponibile pe site-ul producatorului la pretul de 28$, acelasi precum cel pentru versiunile anterioare. Orice versiune a iOS poate fi instalata pe terminalul vostru, inclusiv iOS 5 pentru al carui baseband Gevey face in continuare decodare. In clipul de mai sus avem o demonstratie a modului in care functioneaza cartelele insa deocamdata nu va pot spune ce proces indeplineste acel tweak si cum anume se face decodarea. Sursa din care trebuie sa instalati FuriousMod este http://cydia.furiousMod.com.

Articolul precedentVideo: Phone Drive transforma iPhone-ul intr-un stick USB
Articolul următorCarcasa microscop pentru iPhone 4
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.