Prima Pagina accesorii Carcasa microscop pentru iPhone 4

Carcasa microscop pentru iPhone 4

Exista din ce in ce mai multe accesorii interesante pentru iDevices iar carcasa aceasta cu microscop este unul dintre ele. Accesoriul se monteaza la un terminal iPhone 4 si permite marirea unei imagini de pana la 100x si totul fara nici o aplicatie speciala ci doar prin atasarea microscopului la camera terminalului nostru. Accesoriul are incorporat un LED flash pentru a lumina cat mai bine obiectele in spatii intunecate deci nu veti fi nevoiti sa folositi LED-ul incorporat in iPhone 4.

Accesoriul costa 30$ si poate fi achizitionat de aici.

  • Markus Sorin

    Dar daca doresc sa fotografiez o imagine fluorescenta(lumina fluorescenta verde pe camp negru), desigur fara flash, e posibil??? Eu chiar acum sunt in dubii daca sa dau 1500 euro pe o astfel de camera speciala ce pozeaza din microscop sau oare chiar se poate prelua imaginea fluorescenta din microscop doar cu camera de 30 USD anexata la Iphone4????Mi-ar fi de mare folos o descriere tehnica mai amanuntita!

  • Markus Sorin

    Intrebarea de baxa e daca fizic se adapteaza la un microscop cu fluorescenta adevarat acest mini-microscop improvizat( care nici nu ma intereseaza sa mareasca, ca deja imaginea e marita de microscop…),,dar mai ales daca se lasa impresionata camera IPhone-ului de lumina fluorescenta…eu tind sa cred ca raspunsul e nu la ambele intrebari, dar astept un raspuns autorizat.