QuickComposer un widget care va simplifica procesul de trimitere a unui SMS sau email

QuickComposer este un nou tweak aflat in curs de dezvoltare care va simplifica procesul de scriere a unui SMS ori de trimitere a unui email. Tweak-ul este facut de catre unui dintre apropiatii lui iH8sn0w si va fi implementat direct in Notifications Center-ul. Acolo vom avea cate o iconita pentru email, SMS, Twitter, Noter si Reminder iar accesarea oricarei iconite ne va duce in ecranul unde putem scrie efectiv textul. In cazul aplicatiilor Mail sau SMS vom fi dusi in ecranul de compunere al mesajului, in cazul aplicatiei Twitter ni se va deschide fereastra unde scriem mesajul ce urmeaza sa fie publicat pe Twitter iar in cazul aplicatiilor Notes si Reminder vom fi dusi in ercranul unde scriem notitele respectiv unde setam reminder-ul.

Tweak-ul nu va fi lansat pana cand iOS 5 nu va fi disponibil oficial prin iTunes deci avem de asteptat cateva luni bune in care dezvoltatorul va perfectiona cel mai probabil felul in care functioneaza tweak-ul.

1 COMENTARIU

  1. deci a inceput era widgeturilor si pe ios pt mine un lucru nefolositor widgeturile astea dar in fine un lucru un plus un bine pt ios 😛