Preturile oficiale pentru iPad 2 in Romania, oficial inseamna mai ieftin

15

Ieri v-am spus ca tableta iPad 2 va fi lansata oficial in Romania prin intermediul resellerilor de produse Apple si al marilor retaileri de produse electronice. In dimineata aceasta unele dintre magazinele care urmeaza sa lanseze iPad 2 la ora 18:00 si-au actualizat oferta proprie prin includerea preturilor oficiale ale noii tablete. Am constatat cu uimire ca iPad 2 este acum mai ieftina cu aproximativ 50 – 100€ in functie de model iar cea mai ieftina tableta are pretul de pornire de 525€ TVA inclus. Sincer sa fiu sunt placut surprins de aceasta scadere a preturilor, ma asteptam ca totul sa ramana exact asa cum era inainte, insa acum putem cumpara tabletele la un pret mult mai apropiat de realitate.

Iata preturile oficiale ale iPad 2 in Romania. Acestea sunt afisate atat la eMag cat si la iStyle deci vor fi cel mai probabil preturile la care veti putea cumpara iPad 2 in orice magazin din tara.

eMag inca nu si-a actualizat preturile insa cele de mai sus vor fi disponibile pentru toate tabletele iPad 2 vandute de acum in Romania in magazinele din lista oficiala. Orange inca nu a anuntat lansarea iPad 2 in Romania, Cosmote este in aceeasi situatie insa astazi s-ar putea sa avem cateva comunicate de presa care sa anunte acest lucru.

UPDATE: Daca achizitionati o tableta iPad 3G de la eMag primiti cadou ocartela de internet Vodafone 500 MB.