Prima Pagina accesorii Video: BubCap protejeaza butonul Home al iDevice-ului tau

Video: BubCap protejeaza butonul Home al iDevice-ului tau

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4Bnmy6k6h2U[/youtube]

BubCap este un produs relativ nou pentru iDevices care acopera butonul Home al terminalului nostru si impedica intr-o anumita masura apasarea sa. Accesoriul este practic un sticker care este disponibil in 3 versiuni diferite. Fiecare versiune are un anumit grad de rigiditate si acest grad de rigiditate determina puterea pe care trebuie sa o exercitam asupra sticker-ului pentru a actiona butonul Home al terminalului nostru. Nu exista prea multe “scenarii” in care un asemenea dispozitiv ar fi util insa in SUA exista destul de multe persoane care l-au cumparat si il utilizeaza.

BubCap este disponibil in seturi de cate 4 care costa 5$ fiecare si pot fi achizitionate de aici.

 • Sunny2012

  Sunt satul de Home buton-ul de la iphone 4.
  Destul de des apas o data si se activeaza de fapt multitasking. Are un buton iphone-ul dar degeaba.Dau o gramada de bani iar apoi tre sa stau sa caut Activatoare prin Cydia care sa imi inlocuiasca functia de HomeButon.Mai bine le-ar face ca la HTC,touch.

 • Perfect de acord butonul home e o porcarie.eu il urasc pentru ca suntem in 2011.as vrea ceva gen htc sau samsung.

 • Sorin

  Cu ce tweek pot inlocui butonul home?

 • eqro

  eu folosesc mquickdo. e meserias.

 • cucubau

  @eqro nu gasesc mquickdo asta niciunde

 • cucubau

  LE l-am gasit, nu merge decat pe maxim 3.1 exista ceva similar?

 • eqro

  cauta atunci quickdo. Merge pe orice versiune. eu am 4.2.1

 • oakyz

  @Sunny2012 si @Paul Adrian, parerea mea ca ati vazut iPhone doar pe net pentru ca sigur nu ai cum sa spui ca butonul HOME nu este util. Face tot ce face HTC cu 10 butoane si merge foarte bine, asa ca spuneti numai prostii.

 • Rob

  Tradus de GOOGGLE TRADUCE: Nu sunt sigur dacă aţi înţeles motivul pentru BubCaps. Există multe situaţii în care doriţi să blocaţi un utilizator într-un app. De exemplu, aţi putea dori copilul dumneavoastră de a utiliza o aplicaţie de învăţământ, dar nu intra in aplicatiile si datele importante. Singura modalitate de a păstra un utilizator într-o aplicaţie este de a dezactiva butonul de origine. De asemenea, multe companii încep să folosească iPad-uri, dar trebuie să ţină ghidul într-un app specifice (cum ar fi o aplicatie meniu la un restaurant). Same pentru iPads utilizat în şcoli, atunci când elevii ar trebui să staţi într-o aplicaţie specifică. De asemenea, există aplicaţii pentru copii cu handicap, şi părinţii sau terapeutii doriţi să le păstraţi copii în specificate de asistare-tehnologie (AAC) app. Acestea sunt exemple de oameni mai multe cazuri la rândul său BubCaps, deoarece nu există nici un alt produs care mentine un utilizator în aplicaţia (dacă nu jailbreak, atunci puteţi utiliza IncarcerApp). Au fost peste 10.000 de BubCaps vândute până în prezent, nu doar în Statele Unite ale Americii, dar la aproape 30 de ţări diferite.

 • Rob fiind unul dintre producatorii Bubcap.