iOS 5 beta 2 blocheaza decodarea pentru iPhone 4 facuta cu Gevey SIM

Desi iOS 5 beta 1 permitea posesorilor de iPhone 4 sa isi decodeze terminalele folosind cartelele Gevey 3G SIM, iataca iOS 5 beta 2 nu mai permite acest lucru. MuscleNerd a confirmat acum cateva minute ca exploit-ul folosit de cartelele Gevey 3G pentru a face decodarea terminalelor iPhone 4 a fost blocat in iOS 5 beta 2 deci acest gen ce cartele vor fi inutile de acum incolo si vor functiona numai pe versiunile iOS 4.x si pe iOS 5 beta 1. Update-ul la iOS 5 beta 2 va actualizeaza baseband-ul la o valoare nedeblocabila in momentul de fata insa partea buna este ca printr-un restore la iOS 4.3.3 veti face downgrade de baseband si veti putea folosi cartelele Gevey.

Scenariul cu downgrade-ul de baseband se aplica numai pentru iPhone 4 insa nu va recomand sa incercati inutil, daca MuscleNerd a spus ca decodarea este blocata atunci ar fi bine sa il credeti pe cuvant si sa nu va mai chinuiti.

9 COMENTARII

  1. Salutare Zaone,am un iPhone 4 (AT&T) cu firmware 4.1 ,deblocat cu prima varianta a cartelei Gevey Sim. Imi poti spune te rog daca pot face update la 4.3.3 in asa fel incat unlock sa fie posibil cu Gevey? Tocmai am citit articolul de mai sus si se pare ca unlock nu va mai fi posibil cu Gevey pe ios 5…Mersi.