Apple publica un FAQ pentru Final Cut Pro X

Se pare ca returnarea banilor celor care au cumparat Final Cut Pro X nu a fost de ajuns pentru Apple care a lansat aseara o noua pagina pe propriul website in care raspunde la cateva dintre cele mai intalnite intrebari in legatura cu Final Cut Pro X. In ultimele zile compania a fost sever criticata pentru modul in care a schimbat Final Cut Pro X de oameni foarte importanti din industria cinematografica si nu numai deci era normal ca raspunsuri oficiale sa vina si din partea condicerii companiei.

Final Cut Pro X is a breakthrough in nonlinear video editing. The application has impressed many pro editors, and it has also generated a lot of discussion in the pro video community. We know people have questions about the new features in Final Cut Pro X and how it compares with previous versions of Final Cut Pro. Here are the answers to the most common questions we’ve heard.

Noua pagina cu FAQ-ul pentru Final Cut Pro X poate fi citita aici si daca ati cumparat acest software va recomand sa o vizitati.