Adobe incearca sa atraga utilizatorii dezamagiti de Final Cut Pro X

Apple a explicat utilizatorilor in detaliu care sunt problemele si rezolvarile legate de functionalitate Final Cut Pro X si in finala a ajuns sa ofere banii inapoi celor nemultumiti. Desigur ca putini vor mai avea curajul sa cumpere o noua versiune a Final Cut Pro X de la Apple insa Adobe incearca sa intoarca aceasta problema in favoarea sa oferind pachetul Adobe Premiere Pro la jumatate de pret pentru cei care renunta la Final Cut Pro X. Programul celor de la Adobe se numeste Switcher Program si ofera la jumatate de pret programele Adobe Creative Suite CS5.5 Production Premium asi Adobe Premiere Pro tuturor celor care au cumparat Final Cut Pro X in ultimele 30 de zile.

We’re hearing from video professionals that they want pro level tools that address cutting edge work but also allow them to use legacy footage and workflows. At Adobe we’ve been in the trenches with video pros for years and with Adobe Premiere Pro CS5.5 and CS5.5 Production Premium we’ve delivered professional-grade tools that are already being battle-tested by some of the most innovative filmmakers, broadcasters and video pros.

Se pare ca Adobe incearca sa impace o parte dintre clientii nemultumiti de Final Cut Pro X si Apple va avea cel mai mult de pierdut in final. Este foarte probabil ca multi sa accepte oferta celor de la Adobe fiind satui de atitudinea celor de la Apple care nu reusest sa implementeze functiile intr-adevar utile pentru profesionistii care inca mai folosesc acest program de editare video.