Jailbreakme.com 3.0 – versiunea beta si lista solutiilor de jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a-u2ukWWd6A[/youtube]

In urma publicarii clipului video de mai sus si a site-ului de unde poate fi implementata solutia de jailbreak pentru iPad 2, a fost descoperita si o parte a site-ului unde sunt hostate diverse PDF-uri care aparent par a fi o parte din jailbreakme.com 3.0 si ar face jailbreak terminalelor noastre. Avem acolo listate o serie de pdf-uri care permit efectuarea unui untethered jailbreak pentru orice versiune de iOS de la 4.2.1 la 4.3.3 pentru toate dispozitivele noastre. Pentru iPad 2 solutia este sub forma unui fisier.deb care probabil se descarca si se instaleaza automat in tableta.

Nu am testat absolut nimic de acolo asa ca ramane la atitudinea voastra sa testati si sa confirmati daca functioneaza sau nu. Trebuie doar asa accesati aceasta pagina, sa selectati fisierul PDF pentru terminalul/versiunea voastra de iOS si gata.

Aici este versiunea beta a jailbreakme.com 3.0, testati-o singuri.

UPDATE: Deocamdata doar cei cu iOS 4.3 au reusit sa faca jailbreak, pentru restul solutiile nu functioneaza.

UPDATE 2: Se pare ca nici un link nu mai functioneaza.

36 COMENTARII

  1. Din cate am inteles trebuie sa aveti firmware 4.3(4.3.0) pe iPad 2 ca sa mearga exploit’ul.O sa incerc sa ii fac un downgrade la iPad si va anunt daca merge!

  2. Din pacate iPad’ul meu a venit cu Firmware 4.3.3 si Apple nu ma lasa sa pun 4.3(4.3.0)…voi incerca si alta metoda , momentan , celelalte pdf’uri pentru 4.3.3 nu functioneaza , Safari primeste crash si nu rezolvati nimic!

    Nu va aruncati sa faceti jailbreak.

  3. cel mai tare JB ever !
    L-am instalat in mai putin de 2 minute
    si am bagat sursele si ce aveam nevoie din cydia in 2-3 minute
    Testat si WORKING 100% pe iPad 2 iOS 4.3.0
    MULTUMESC MULT ! IN SFARSITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT !!!!!!!!

    P.S.
    pe iPod Touch 2G cand faceam JB si bagam sursele imi lua aproape o ora. :))

  4. Scuze ca postez si aici dar poate vede cineva.

    La mine nu merge si nu inteleg de ce.Am iPad 2 cu 4.3 8F191 instalat si nu merge de nicio culoare.Daca dau click (de pe iPad) pe link-ul acela de download direct imi intra in Safari,sta putin si iese (nu apare nimic).Daca intru pe acel site cu PDF-uri e la fel iar daca intru pe acel site unde imi apare tema aia gen Cydia,cu download,more information si celelalte chestii (pe care nu pot sa intru) nu pot sa dau click pe butonul de download FREE.Ma poate lamuri cineva?

  5. Ipad 2 16Gb, wifi,

    Nu se intampla nimic, decat sa iasa din safari…

    In oricare din link-uri, iar despre fisierul .deb zice ca safari nu poate deschide acest tip de fisiser.

  6. Eu asta primesc cand incerc sa o accesez :

    The page you are looking for might have been removed,
    had its name changed, or is temporarily unavailable.

  7. Paginile din link-urile de mai sus au fost disponibile, pana acum jumatate e ora… Acum sunt down, iar pe site-ul oficial jailbreakme.com, aceeasi imagine veche…

    Ipad 2 wifi, 16gb, 4.3.1 fara succes cu pdf-urile disponibile…

    Ohhh… Astept solutia asta de dinainte sa-mi iau ipad2, si ma termina asteptarea asta…

  8. Eu nu ma mai obosesc sa mai incerc , am iPad 2 WiFi+3G si nu are rost sa mai fac downgrade la 4.3…as incerca sa il fac si poate ma trezesc ca nu merge.Din punctul meu de vedere , va recomand sa asteptati versiunea finala si oficiala a lui comex si sa nu va mai aruncati pe aceasta versiune BETA!