Apple ar putea lansa iOS 4.3.4 inaintea jailbreakme.com 3.0

16

Dupa cum stiti deja, astazi a ajuns pe internet o versiune beta a jailbreakme.com 3.0, prima solutie de jailbreak pentru iPad 2. In aceasta versiune beta era disponibil exploit-ul folosit de catre comex pentru a face userland untethered jailbreak pentru toate dispozitivele cu iOS 4.2.1 – 4.3.3. i0n1c sustine ca Apple a intrat deja in posesia exploit-ului folosit pentru a face acest jailbreak iar iOS 4.3.4 va fi lansat in cel mai scurt timp pentru a acoperi vulnerabilitatea. El sustine ca Apple va lansa iOS 4.3.4 chiar inaintea jailbreakme.com 3.0 insa cred ca aici el forteaza putin “nota” avand in vedere ca ne aflam in weekend.

iOS 5 va fi disponibil peste abia 2 luni deci este destul de posibil ca Apple sa lanseze iOS 4.3.4 pana atunci pentru a acoperi vulnerabilitatea folosita de jailbreakme.com 3.0 insa nu cred ca noua versiune a iOS va fi disponibila inaintea solutiei de jailbreak. Pana una alta va recomand sa fiti precauti si sa fiti foarte atenti la ce faceti prin iTunes pentru a nu va trezi ca iOS 4.3.4 este disponibil si faceti restore fara sa stiti.

Se pare ca acum comex se va grabi sa scoata noua solutie de jailbreak, ramane de vazut cat anume va dura pana o va termina.

UPDATE: Va recomand sa cititi acest articol in care am explicat tot ce trebuie sa stiti.

Thanks to Calin.