Video: Beta jailbreak iPad 2 cu iOS 4.3

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a-u2ukWWd6A[/youtube]

Astazi a aparut pe internet un clip video in care un presupus beta tester al lui comex ne arata cum sa face jailbreak unei tablete iPad 2 cu iOS 4.3 instalat. El sustine ca a avut ocazia de a testa versiunea beta a jailbreakme.com 3.0 insa a reusit sa obtina doar fisierul care face jailbreak pentru iOS 4.3 pentru tableta iPad 2. Jailbreak-ul se face prin simpla accesare a acestui fisier de pe tableta iPad 2 si prin acceptarea mesajului care este afisat pe ecran. Dupa ce acceptati mesajul se implementeaza jailbreak-ul se instaleaza Cydia si da, jailbreak-ul este untethered.

Nu am testat aceasta metoda, nu am iOS 4.3 in tableta iar cu alte versiuni ale iOS nu cred ca merge sa faceti jailbreak. Nu va pot confirma ca aceasta solutie este reala deci trebuie sa incercati singuri.

UPDATE: Aici gasiti o lista cu toate PDF-urile pentru jailbreak, inclusiv pentru iPad 2!

UPDATE 2: Aveti aici link catre versiunea beta a jailbreakme.com 3.0 plus lista solutiilor de jailbreak!

15 COMENTARII

  1. Dupa ultimele noutati se pare ca maine va fi ziua cea mare (vom avea jb pt ipad2 ) de asemenea se poate ca si o solutie de unlock sa apara in curand .

  2. Daca dau click pe link-ul acela imi iese din aplicatie…de tot… Si cand vreau sa il deschid cu safari…la fel. Stii cumva de ce?

  3. Am ios 4.3.3 pe ipad2
    Am incercat si lista pusa de tine…degeaba… Ma rog, am vazut undeva un comment in care se specifica faptul ca fiind beta, exista posibilitatea sa nu functioneze, safari sa dea erori…sau sa se inchida de la sine.

  4. La mine nu merge si nu inteleg de ce.Am iPad 2 cu 4.3 8F191 instalat si nu merge de nicio culoare.Daca dau click (de pe iPad) pe link-ul acela de download direct imi intra in Safari,sta putin si iese (nu apare nimic).Daca intru pe acel site cu PDF-uri e la fel iar daca intru pe acel site unde imi apare tema aia gen Cydia,cu download,more information si celelalte chestii (pe care nu pot sa intru) nu pot sa dau click pe butonul de download FREE.Ma poate lamuri cineva?

  5. @zaone ..asta e un Rt de a lu iH8sn0w de azi dimineata …. Conversations with @MuscleNerd on IRC have been brief because he has been cooking delicious muffins. They could be burning. :(.
    De aici am tras concluzia ca poate vom avea ceva noutati despre solutia de unlock pr ca nu cred ca se fi apucat MuscleNerd de facut prajituri :p

  6. Nu e chiar ca in clipul postat, pe mine nu m-a intrebat daca vreau sa salvez, dar in momentul in care dai pe Download File, se iese automat din Safari si pe ultima pagina de aplicatii, incepe sa se downloadeze Cydia. Se downloadeaza total, apoi dispare.
    Restart, si Cydia e prezenta, deci solutia functioneaza.
    Ramane de vazut cat de beta este.

    LE. Might I add, se misca foarte ok, Installous is installed

  7. Am si eu nevoie de putin ajutor … Am un iPad 2 64 gb 3G cu soft 4.3.3 si am incercat sa fac downgrade la 4.3 dar nu am reusit . Ce as putea face ? Imi da erroare 1013 .