ArrangeStatusBar ne permite sa modificam pozitia iconitelor din Status bar

ArrangeStatusBar este un tweak dezvoltat de catre Elias Limneos pentru Tweak Week care ne permite sa rearanjam iconitele prezente in StatusBar-ul din iOS. Observati din poza de mai sus ca tweak-ul permite schimbare pozitiei oricarei iconite din Status Bar desi rezultatul final ar putea sa nu arate chiar atat de grozav avand in vedere ca unele denumiri ar putea fi afisate peste anumite iconite. Tweak-ul are un meniu in aplicatia Settings de unde putem coordona locatia in care este mutata o iconita selectata de catre noi asa ca putemdefini in totalitate modalitatea in care ne sunt afisate informatiile.

ArrangeStatusBar este un tweak al Tweak Week si va fi disponibil in Cydia in repo-ul : http://rpetri.ch/repo.

4 COMENTARII

  1. oarecum buna idea …. insa lipseste un mod de stabilire sa spun asa …. odata instalat tweak-ul , bara devine personalizabila permanent ….. deschiderea sbs/lockinfo e o aventura pentru ca in loc de swype lateral sau ap/down swype risti sa muti aiurea niste chestii ….. ar trebui sa fie n meniu de editare dupa care sa aiba un save ceva

  2. Zaone spune-mi te rog daca put schimba iconita din status bar aia ce arata ca incarca ce se roteste sa pun cea din ios5 cu sagetile ce se invart.multumesc anticipat!

  3. daca ne apucam sa cutomizam si statusbar-ul deja cred ca device-urile or sa zburde … prin mlastina. Au aparut atatea customizari in ultimul timp… si toate au gradul lor de utilitate, insa nu stiu cat de benefice la viteza de miscare a iOS-ului si daca utilizarea lor aduce lag. zaone ar fi o idee (nu stiu cat de buna) sa faci un summ up al cuztomizarilor nou aparute in cydia, grupate pe categorii si cu avantaje/ dezavantaje, utilitate, nivelul de afectare al OS-ului. Asta daca le-ai incercat si ai chef.

    Mersi