Video: Noua aplicatie Bing pentru iPad introduce modul de cautare Lasso

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vOj922HRCdg[/youtube]

Astazi Microsoft a anuntat lansarea unei noi aplicatii Bing pentru iPad care introduce un nou mod de cautare a cuvintelor pe internet. Lasso se numeste noua functie a aplicatiei Bing pentru iPad si in esenta folosind aceasta functie putem efectua cautari pe Google fara a mai folosi o casuta de cautare. Functia Lasso ne permite sa incercuim cuvintele pe care dorim sa le cauta pe motorul de cautare Bing si de indata ce avem formula corecta apasam butonul ok si aplicatia face automat cautarea respectiva.

We’re pleased to release an update to Bing for iPad, rolling out later today  in the app store. In this release we made some improvements that you asked for and are excited to introduce a new feature called Lasso. Designed for touch-friendly devices, Lasso is a new way to search with the touch of a finger.

From our research, we know that many searches are inspired by things people see on the web. Today, it can be somewhat painful to search on a tablet when you’re engaged in reading something; just copying and pasting pieces of text from a webpage to a search box can take up to nine steps on the iPad. With Lasso you can circle and search in just two steps.

Aceasta noua functie vine sa inlocuiasca metoda clasica de selectare a textului din iOS si pare a fi o idee destul de buna pentru cei care folosesc motorul de cautare Bing. Nu stiu cat de multe persoane ar fi dispuse sa foloseasca aplicatia Bing doar pentru a face cautari in acest mod dar probabil ceva asemanator ar trebui implementat si de catre Apple in iOS. Aplicatia Bing pentru iPad va fi disponibila astazi in App Store.