Prima Pagina iPad Fiul presedintelui Georgiei stabileste un record mondial pentru tastat pe iPad

Fiul presedintelui Georgiei stabileste un record mondial pentru tastat pe iPad

Eduard Saakashvili, fiul de 15 ani al presedintelui Georgiei Mikheil Saakashvili, a stabilit un nou record mondial fiind omul care a scris cel mai repede pe o tableta iPad intregul alfabet englezesc. In doar 5.26 secunde Eduard a reusit sa scrie intregul alfabet englezesc folosind tastatura virtuala a tabletei iPad, recordul sau fiind cu o secunda mai rapid decat cel stabilit anul trecut de un copil din Marea Britanie. Priviind obiectiv lucrurile nu vorbim despre un record mondial chiar atat de important insa faptul ca a fost stabilit de fiul presedintelui Georgiei a atras atentia tuturor.

“I am very happy,” Eduard said in comments broadcast by Georgian TV after the finger-busting exploit, explaining that he spent months getting ready for the unusual event.

“Our whole family has been nervous. I am a very proud mummy today,” then president’s Dutch wife, Sandra Roelofs, said

  • Zduffy

    pai e simplu.. cre ca a avut o tastatura jailbreakuita si a pus literele exact in ordinea alfabetica. mare branza! si dupa ce termina baga repede un respring cu tastatura nornala.

  • Calin

    prietene atita timp cit nu ai verificat tu tastatura nu prea ai ce sa comentezi chiar daca stii procedura….

  • icetkk

    eu cred ca daca esti coder/hacker/programator/mIRC-oman/chat-uitor tastezi muuult mai repede alfabetu’ de pe o tastatura qwerty decat de pe una modificata, numai si pentru faptul ca ti-e peste mana. Te incurca si reflexu’ intiparit adanc in creier, ti-e aiurea sa cauti o litera in alta parte decat e ea de obicei, chiar daca vin la rand.