Fiul presedintelui Georgiei stabileste un record mondial pentru tastat pe iPad

Eduard Saakashvili, fiul de 15 ani al presedintelui Georgiei Mikheil Saakashvili, a stabilit un nou record mondial fiind omul care a scris cel mai repede pe o tableta iPad intregul alfabet englezesc. In doar 5.26 secunde Eduard a reusit sa scrie intregul alfabet englezesc folosind tastatura virtuala a tabletei iPad, recordul sau fiind cu o secunda mai rapid decat cel stabilit anul trecut de un copil din Marea Britanie. Priviind obiectiv lucrurile nu vorbim despre un record mondial chiar atat de important insa faptul ca a fost stabilit de fiul presedintelui Georgiei a atras atentia tuturor.

“I am very happy,” Eduard said in comments broadcast by Georgian TV after the finger-busting exploit, explaining that he spent months getting ready for the unusual event.

“Our whole family has been nervous. I am a very proud mummy today,” then president’s Dutch wife, Sandra Roelofs, said

3 COMENTARII

  1. pai e simplu.. cre ca a avut o tastatura jailbreakuita si a pus literele exact in ordinea alfabetica. mare branza! si dupa ce termina baga repede un respring cu tastatura nornala.

  2. eu cred ca daca esti coder/hacker/programator/mIRC-oman/chat-uitor tastezi muuult mai repede alfabetu’ de pe o tastatura qwerty decat de pe una modificata, numai si pentru faptul ca ti-e peste mana. Te incurca si reflexu’ intiparit adanc in creier, ti-e aiurea sa cauti o litera in alta parte decat e ea de obicei, chiar daca vin la rand.